AldonkaS 27.10.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Jestem z Mikołowa, a schody robił gościu z Bierunia. Namiar wyślę na priv, tylko że ja czekałam na niego pół roku (w listopadzie zeszłego roku podpisałam umowę, w kwietniu/maju tego roku schody były robione). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 27.10.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mi powiedzieli za 17 schodow okolo 8000 tys razem z barierkami debowe woj. opolskie a mnie prawie za to samo w kwietniu 2006 - 2000pln http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/7/1/2/15827754_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 27.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mnie za samą barierkę na balkon zrobioną z sosny chcieli od 2000 do 4000PLN (taie dziś są ceny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiac 31.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Bez wątpienia drewniane są droższe. Ja zamieniłam w swoim projekcie betonowe na drewniane lekkie (ażurowe). Takie jednozabiegowe schody bukowe znalazłam na razie najtaniej za ok. 4200 zł. Generalnie jest to cena od 5000 w górę. Wybór zależy moim zdaniem od umiejscowienia schodów w domu. Ja mam schody w takiej wnęcę w salonie więc mają być niejako elementem ozdobnym (meblem) dlatego też ciężką klatkę schodową postanowiłam zamienić na coś lżejszego. Wydaje mi się, że obudowa betonowych schodów też nie będzie najtańsza, ale tego nie wiem bo nie sprawdzałam. Pozdrawiam Dien dobry Czy mogłabym zobaczyc jakieś zdjęcia tych schodów i dostać namiary na wykonawce. Pozdrawiam gosiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts