wilu1 20.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Sorki za 2 post ale zapomniałem zapytać. Z czego najlepiej zbudować dodatkowe dwie małe scianki w łazience pod kabine prysznicową? Dodam ze mam podłogówkę. pozdrawiam wilu1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.07.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 U mnie chyba będzie z gips-kartonu - coś w rodzaju ścianki działowej. Niby można zrobić z betonu komórkowego (np. 12 cm) czy czegoś podobnego, ale to już chyba za dużo zachodu - trzeba by tynnkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 21.07.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 A nie lepiej kupić kabinę prysznicową? użytkowałem już taką kabinę ze ścianek obłożonych glazurą a na dole terakota- istna tragedia- te fugi, których nie można było nigdy doczyścić, brrrrr- zimne ściany przy dotknięciu plecami- ostatecznie rozwaliłem to po 2-ch latach. Teraz korzystam z kabiny z brodzikiem i jestem bardzo zadowolony.Jeśli postawisz z betonu komórkowego na klej, to nie musisz tego tynkować, wystarczy że zagruntujesz i zrobisz zacierkę z kleju pod płytki, no ale i tak musisz zastosować folie w płynie (jakieś 50 zł. za 4 l), której trochę pójdzie, do tego dojdzie trochę płytek, fuga, jakiś konserwator fugi, hm... decyzja należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts