EDYTA WOJCIECH 21.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Poszukuje farby do malowania kafli, koleżance rzucił sie w oczy artykuł na ten temat w muratorze, ale nie może skojarzyć kiedy to było, więc może któremuś z Państwa jest znany ten temat?Będe wdzięczna za pomoc-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.07.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Poszukuje farby do malowania kafli, koleżance rzucił sie w oczy artykuł na ten temat w muratorze, ale nie może skojarzyć kiedy to było, więc może któremuś z Państwa jest znany ten temat?Będe wdzięczna za pomoc-pozdrawiamJa bede miała malowane kafle, ale z tego co wiem, to one po pomalowaniu musza byc wypalane w specjalnym piecu, a i nadaja sie tylko szkliwione.Moje dziecie bedzie miało dzungle w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 21.07.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Można spróbowac farbami do szkła, np. firma Multiplan.Drugie to 2 komponentowe farby chemoutwardzalne poliuretanowe. Ale do pomysłu podszedłbym z duża rezerwą. Zależy co chcesz uzyskać. Konieczne doskonałe odtłuszczenie rozpuszczalnikami powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anzat 02.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jeżeli chodzi o farbę do kafli piecowych to są farby w areozolach do temp 400 ,600 stopni , wiem że jest biała lu czarna o innych nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts