waldibmw 28.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ja montuje hak do meska starego W140 ,przyczepke mam z tym transportem gratis bywa roznie ,zwlaszcza jak robotnikom sie przypomnie o 12 ze za godzine itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.08.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 My zmieniliśmy - sprzedaliśmy fajną, ale krótką a3 i kupiliśmy starszego golfa kombiaka(też ze względu na kase) a rodzice dodatkowo(budowa bliźniaka) starego busa - ducato - baardzo się przydały, busa szkoda nie było, bo stary i dojeżdżony, wiec się nad nim nie litowaliśmy, ale służył dobrza a po budowie się sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 30.08.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 My kupilismy sharana 7-osobowego. Siedzenia wyjmujemy i jest dostawczak Mial nam sluzyc tylko podczas budowy ale chyba go zostawimy na dluzej, bo baaardzo wygodny jest w trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 A jednak dokonałem pewnej zmiany...zainstalowałem hak...czasem pierdoła lekka ale przestrzenna...już trzeb było transport...a tam 20/30 zł...Teraz się przydaje a i parę groszy zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts