Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Poczytałem wszystkie dotychczasowe posty jacka 01 i wnioskuję z tego, że jacek 01 zajmuje się na forum nie wymianą doświadczeń lecz po prostu oferuje jedynie usługi swojej firmy elektroinstalacyjnej czy też od pewnego czasu firmy glazurniczej.

Nie twierdzę, ze usługi tych firm są wykonywane niefachowo.

Niemniej uczciwiej byłoby wprost napisać, ze posty są ogłoszeniami marketingowymi zamiast w domyśle podszywać się pod zadowolonego z usług firmy forumowicza.

Poczytałem wszystkie dotychczasowe posty jacka 01 i wnioskuję z tego, że jacek 01 zajmuje się na forum nie wymianą doświadczeń lecz po prostu oferuje jedynie usługi swojej firmy elektroinstalacyjnej czy też od pewnego czasu firmy glazurniczej.

Nie twierdzę, ze usługi tych firm są wykonywane niefachowo.

Niemniej uczciwiej byłoby wprost napisać, ze posty są ogłoszeniami marketingowymi zamiast w domyśle podszywać się pod zadowolonego z usług firmy forumowicza.

witam .

nigdy nie ukrywalem że wykonuie instalacje elektryczne

a to że polecam dwóch braci co ukladaia pytki i takie tam to nic zlego ja jestem z nich zado9wolony . z chęcia wkleje zdiecie ich pracy za kilka dni . nie kazdy ma dostep do internetu więc im czasami pomagam ma ktos coś przeciw .

pozdrawiam

A można u Ciebie w domu zobaczyć efekty ich starań i dokładności?

Dokładnie, :-? , mój post sprzed paru dobrych miesięcy do dzisiaj pozostał bez odpowiedzi.

witaj . za tydzień wyśle ci zdiecia z ich prac . jeśli chodzi o wizyte to sie prosze nie gniewać ale nie jestem tak gościny . raczej cenie sobie prywatność .

pozdrawiam papa

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...