kret 21.07.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 mam zamiar samodzielnie wykonać taras (z tyłu budynku, "na gruncie) lecz nie mam pomysłu jak zaszalować "owalny" kształt schodków (taras coś jak w manueli z Archipelagu) Ktoś ma jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Pamiętam że jak kiedyś mój tato robił półokrągłe schody to szalował płytą taką dyktą i wyginał i podpierał kołeczkami I wyszło całkiem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.07.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ja szalowałem cienką blachą. Podparłem ją z zewnątrz wbitymi w ziemię kołkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 21.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 mozna jeszez deski ponacinać co jakis kawałek ( to jak czesto sa naciecia juz zalezy od promienia jaki chcesz uzyskac ) na mnieje wiecej 70 % grubosci deski, naciecia ida "na zewnatrz" a gładka deska do betonu. nie jest to moze ekstra pomysł ale da sie tak zrobic bo sąsiad robił własnie w ten sposób, i wyszło nawet równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 U mnie dokłądnie dzisiaj jest robiony owalny element tarasu i majster Kazio bedzie robił szalunek z dykty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 21.07.2005 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ok już się doinformowałem robię także z dykty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 21.07.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Nacinanie deski sosnowej to stary sprawdzony sposób przy niezbyt małych średnicach. Deska ma być oczywiście mokra (namoczona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 21.07.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ty sie jeszcze zastanów. Owszem ładnie to wygląda, ale Manuelowcy wiedzą coś na ten temat. Koszt ich obłozenia też jest potem zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 21.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Cienka sklejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 21.07.2005 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ty sie jeszcze zastanów. Owszem ładnie to wygląda, ale Manuelowcy wiedzą coś na ten temat. Koszt ich obłozenia też jest potem zdrowy domyślam się ... ale to tak jak z dachem - kultura wyglądu bierze górę nad ekonomicznym myśleniem - to żona zmieniła koncepcję z prostokątnej na owalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts