zygmor 21.07.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Niedługo zamierzam rozbudować swój domek. Położony jest na działce rolno leśnej pod Warszawą. Tu w okresie od maja do października bywamy bardzo częso. Pradżcie jak zdefiniować tę naszą rozbudowę, aby można było i budować i pomieszkiwać, bo takie są wymagania tego miejsca.Oczywiście wiem, że wszystko zależy od organizacji pracy na budowie, ale mnie chodzi o to jak być w zgodzie z urzędnikami. Domek jest letni, będziemy go powiększać i docieplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 21.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Niedługo zamierzam rozbudować swój domek. Położony jest na działce rolno leśnej pod Warszawą. Tu w okresie od maja do października bywamy bardzo częso. Pradżcie jak zdefiniować tę naszą rozbudowę, aby można było i budować i pomieszkiwać, bo takie są wymagania tego miejsca. Oczywiście wiem, że wszystko zależy od organizacji pracy na budowie, ale mnie chodzi o to jak być w zgodzie z urzędnikami. Domek jest letni, będziemy go powiększać i docieplać. nie ma pojęcia modernizacji... to będzie albo rozbudowa albo przebudowa lub remont w zakresie prac objętych pozwoleniem na budowę ... ale to ostatnie to i tak tak sobie brzmi ... więc rozbudowa i przebudowa .. może być jeszcze nadbudowa ... mimo że to co pisże przeraża tak brzmi odpowiedź lajkonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts