pawelurb 21.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 W adaptacji projektu mam przeprojektowany strop na Terivę , i zanim odwiedzę tego który adaptował i projektował chciałbym zapytać tutaj, o co może chodzić , bo chciałbym chociaż wiedzieć o czym mam z nim gadać. Chodzi o to, że podane mam w projekcie "Strop Teriva II" , pytam w składzie to mówią że Teriva II ma pustaki dostosowane do belek o rozstawie 45 cm, a w moim projekcie jest rozstaw co 60 cm, zatem jak mam to rozumieć że strop Teriva II , ale z rozstawem belek co 60 cm? czy gdzieś jest błąd? jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 21.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 http://stropy.webpark.pl/teriva.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 21.07.2005 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ciekawa strona , ale dalej nie wiem co autor adaptacji mógł mieć na myłśi pisząc , że strop Teriva II , ale rozstaw belek co 60 cm. 60 cm pasuje mi do Terivy I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 21.07.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ciekawa strona , ale dalej nie wiem co autor adaptacji mógł mieć na myłśi pisząc , że strop Teriva II , ale rozstaw belek co 60 cm. 60 cm pasuje mi do Terivy I. Projektant/architekt , whatever , pomylił się w opisie - częsty przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 21.07.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Udaj się do osoby robiącej adaptację. W końcu wzięła za to pieniądze to winna jest przynajmniej wyjaśnienia. Może to pomyłka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 21.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Skontakyuj sie z projektantem ( firmą od której nabyłeś projekt ) gdyż ja też mam projekt z tej pracowni i powiem, że mogą zaistnieć bardzo małe błędy, np. tzw. czeskie błędy tak jak nazwa Teriva II a I, a co masz w kosztorysie ogólnym , jakie nazwy belek, jakiej Terivy ?????? sprawdź to !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.07.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Skontakyuj sie z projektantem ( firmą od której nabyłeś projekt ) gdyż ja też mam projekt z tej pracowni i powiem, że mogą zaistnieć bardzo małe błędy, np. tzw. czeskie błędy tak jak nazwa Teriva II a I, a co masz w kosztorysie ogólnym , jakie nazwy belek, jakiej Terivy ?????? sprawdź to !!!!!! Myślę, że w oryginale był monolityczny a teriva to pomysł osobu robiącej adaptację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 22.07.2005 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Skontakyuj sie z projektantem ( firmą od której nabyłeś projekt ) gdyż ja też mam projekt z tej pracowni i powiem, że mogą zaistnieć bardzo małe błędy, np. tzw. czeskie błędy tak jak nazwa Teriva II a I, a co masz w kosztorysie ogólnym , jakie nazwy belek, jakiej Terivy ?????? sprawdź to !!!!!! Myślę, że w oryginale był monolityczny a teriva to pomysł osobu robiącej adaptację dokładnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 22.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 TO NIE MA TEMATU Bezwzglednie idź do tego co robił adaptację, niech teraz Ci jednoznacznie okresli rodzaj < tak jak wskazał to "rafałek" przecież za darmo tego nie robił.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts