leho 21.07.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Czy ktoś słyszał o tym, aby panele (bezklejowe) po ułożeniu smarować olejem lnianym na złączach? Tak mi poradził stolarz, który twierdzi, że wtedy one się nie podniosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 21.07.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Czy ktoś słyszał o tym, aby panele (bezklejowe) po ułożeniu smarować olejem lnianym na złączach? Tak mi poradził stolarz, który twierdzi, że wtedy one się nie podniosą. Jesli dobrze położone i nie w wilgoci, to dlaczego miałyby sie podnosić? Ale jak ktoś lubi aromat zjełczałego tłuszczu organicznego, to czemu nie Panele bezklejowe traktuj na sucho, do zabezpieczania drewna służy polimeryzowany olej lniany (pokost), ale daj sobie spokój. Każdy majster jest zawsze madrzejszy od projektanta, a juz od technologa, który pisał instrukcję, to sto razy madrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttt 21.07.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Czy ktoś słyszał o tym, aby panele (bezklejowe) po ułożeniu smarować olejem lnianym na złączach? Tak mi poradził stolarz, który twierdzi, że wtedy one się nie podniosą. takiej bzdury dawno nie słyszałem- czy to na pewno był stolarz a może podszył się pod niego.To napewno wielki specjalista od stolarki panelowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leho 22.07.2005 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 takiej bzdury dawno nie słyszałem- czy to na pewno był stolarz a może podszył się pod niego.To napewno wielki specjalista od stolarki panelowej Dzięki za info, od razu mi ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts