Ziarutek 21.07.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam, Mam pytanie do Was od jakiego producenta braliście strop TERIVA ? Myslalem ze jest ich niewielu ale teraz to juz mam mętlik w głowie. Zapewne ktoś powie że od tego kto ma najtaniej , ale to to już wiem. Może macie jakichś dobrych producentów lub kogoś na czarnej liście ?? Z tego co znalazłem to są to: Prefabet Lubartów Prefabet Kolbuszowa Faelbet Warszawa Prebud Chełm Stropex SIB Łowicz Fabet Kielce Prefbud Artbet Sembet ZPPB Marek Telega Maxbet - Łódź ... może tyle na początek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.07.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Kupowaliśmy w zeszłym roku w firmie Stropex - wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 21.07.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Tam gdzie z atestem i taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 21.07.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 no faktycznie jest tego trochę. Można też tu http://www.solbet.pl/cennik/stropy/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 21.07.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Potwierdzam co napisała Joanka. Stropex- dobre ,tanie i dostawa na miejsce w cenie, razem z atestem i dokładną instrukcją montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.07.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Stropy teriva produkuje praktycznie każda betoniarnia.Popytaj budowlańców,które się nie zawalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasssmine 22.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Solbet http://www.solbet.plJasmine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziarutek 22.07.2005 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Solbet OK - tez o nich myslalem, ale rozczarowali mnie brakiem przedstawiciela w promieniu 200 km - brak słów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts