Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do upragnionego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 274
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo mi się podoba ten domek.

Moja rada: rozpocznij szukanie kredytu w kilku bankach jednocześnie, bo potem na etapie rozpatrywania wniosku wychodzą różne kwiatki, o których wcześniej bank nie mówił, a tobie nawet nie przyjdzie do głowy żeby zapytać.

Zazdroszczę gabineciku :wink: Ja miałam dwa marzenia: osobna łazienka dla nas i osobna dla dzieci oraz właśnie gabinecik. Łazienki są jak marzenie, a gabinet ma swój substytut - własny kącik na strychu. Mały, ale za to przytulny. Też może być. Będzie to główne centrum dowodzenia domu :lol: (router, serwer, centrala alarmu, no i ja...).

• 3 weeks później...
Ech, ale było fajnie... Zrobiliśmy naszym autkiem 1700 km - byliśmy to tu, to tam... :) Gorące wody termalne w Wielkim Mederze na południu Słowacji - POLECAMY!!! Tanio jak nigdzie :) Po drodze zabawiliśmy kilka dni w Wiśle i okolicach, odwiedziliśmy sympatyczną Edzię i jej męża na ich włościach. Wspaniale jest móc zobaczyć to o czym się marzy, móc zajrzeć w każdy kąt... POZDRAWIAMY WAS I DZIĘKUJEMY ZA MIŁE PRZYJĘCIE I CENNE RADY :):):) A w Koniakowie znaleźliśmy całkiem przypadkiem firemkę stawiającą domki - akurat stawiali jeden na podwórku :) Fajnie widzieć, jak wielkie bale leżą jeden na drugim na kilku pieńkach :) Wkrótce zamieszczę fotki... Daliśmy namiary na nasz projekcik - niech wycenią :wink:

E dopiero teraz zauważyłam ten Twój wpis :oops:

I nam było miło Was poznać i gościć u siebie.

Mam nadzieję, że ta wizyta i nasze uwagi Wam się przydadzą w czasie realizacji Waszego marzenia- domu z bala, bo to dość trudne wyzwanie.

Życzę jak najmniej problemów w czasie budowy.

Pozdrowienia dla sympatycznej żony- Eweliny :) .

Edzia

• 2 weeks później...

E dopiero teraz zauważyłam ten Twój wpis :oops:

I nam było miło Was poznać i gościć u siebie.

Mam nadzieję, że ta wizyta i nasze uwagi Wam się przydadzą w czasie realizacji Waszego marzenia- domu z bala, bo to dość trudne wyzwanie.

Życzę jak najmniej problemów w czasie budowy.

Pozdrowienia dla sympatycznej żony- Eweliny :) .

Edzia

Hejka :)

Wizyta była BEZCENNA (to jedna z tych rzeczy, za które nie zapłacisz kartą MASTERCARD :wink: ) Wiemy na przykład juz, że ogrzewanie z kominka będzie grawitacyjne... :wink:

A projekcik Istebna wyceniła nam na niecałe 100kpln za stan surowy zamknięty (Z DACHÓWKA CERAMICZNĄ!) :):):)

POZDRAWIAMY WAS RÓWNIEŻ!!! (i liczymy na rewizytę w następne wakacje... :lol: :

• 3 months później...