andrzejka 21.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Zapowiada się ciekawie Z litego bala domek Wiotam i czekam na ciąg dalszy a szczególnie na projekt domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.07.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hurrej, kolejny dom z bali Czekam na c.d. i zdjęcia działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.07.2005 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Domek całkiem fajny Z klimatem i wygodny Gabinet w domu W domu z naturalnego materiału podobno znacznie lepiej się myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.07.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Oj, chyba zdublowałam komentarz. A szukałam, czy nie ma... Przepraszam. Tamten wykasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.07.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 No i gratulacje dla Juranda. Piękny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.07.2005 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Oj, chyba zdublowałam komentarz. A szukałam, czy nie ma... Przepraszam. Tamten wykasuję. Jagna tak bywa jak nie ma w stopce linku do komentarzy i trzeba szukac Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 28.07.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 To jest tylko test stopki - przepraszam, jestem tu nowy ale wiem, że muszę się dostosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 28.07.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 to miał być mój dom!!! Trzymam kciuki,bedę kibicować.Może czegoś sie naucze ,może ja w czymś pomoge .Mój dom tez będzie z bala. Dawaj więcej o działce no i o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.07.2005 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 To jest tylko test stopki - przepraszam, jestem tu nowy ale wiem, że muszę się dostosować Test udany I będzie teraz łatwiej odnależć komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 28.07.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Bardzo mi się podoba ten domek. Moja rada: rozpocznij szukanie kredytu w kilku bankach jednocześnie, bo potem na etapie rozpatrywania wniosku wychodzą różne kwiatki, o których wcześniej bank nie mówił, a tobie nawet nie przyjdzie do głowy żeby zapytać. Zazdroszczę gabineciku Ja miałam dwa marzenia: osobna łazienka dla nas i osobna dla dzieci oraz właśnie gabinecik. Łazienki są jak marzenie, a gabinet ma swój substytut - własny kącik na strychu. Mały, ale za to przytulny. Też może być. Będzie to główne centrum dowodzenia domu (router, serwer, centrala alarmu, no i ja...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 29.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Muszę... Jeszcze jeden test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 29.07.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ech ten limit 255 znaków w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.07.2005 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Udanego urlopu i owocnych spotkań z firmami wszelkiej maści budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Oooo, jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 04.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Oooo, jestem Suuper, wszyscy nie mogli się Ciebie już doczekać hhuuurrraaa!!! Damian jest z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.08.2005 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Piękne zdjętka działeczki A ten modrzew to wzruszająca historia Lubię takie rodzinne opowiastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ech, ale było fajnie... Zrobiliśmy naszym autkiem 1700 km - byliśmy to tu, to tam... Gorące wody termalne w Wielkim Mederze na południu Słowacji - POLECAMY!!! Tanio jak nigdzie Po drodze zabawiliśmy kilka dni w Wiśle i okolicach, odwiedziliśmy sympatyczną Edzię i jej męża na ich włościach. Wspaniale jest móc zobaczyć to o czym się marzy, móc zajrzeć w każdy kąt... POZDRAWIAMY WAS I DZIĘKUJEMY ZA MIŁE PRZYJĘCIE I CENNE RADY :) A w Koniakowie znaleźliśmy całkiem przypadkiem firemkę stawiającą domki - akurat stawiali jeden na podwórku Fajnie widzieć, jak wielkie bale leżą jeden na drugim na kilku pieńkach Wkrótce zamieszczę fotki... Daliśmy namiary na nasz projekcik - niech wycenią E dopiero teraz zauważyłam ten Twój wpis I nam było miło Was poznać i gościć u siebie. Mam nadzieję, że ta wizyta i nasze uwagi Wam się przydadzą w czasie realizacji Waszego marzenia- domu z bala, bo to dość trudne wyzwanie. Życzę jak najmniej problemów w czasie budowy. Pozdrowienia dla sympatycznej żony- Eweliny . Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 04.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 E dopiero teraz zauważyłam ten Twój wpis I nam było miło Was poznać i gościć u siebie. Mam nadzieję, że ta wizyta i nasze uwagi Wam się przydadzą w czasie realizacji Waszego marzenia- domu z bala, bo to dość trudne wyzwanie. Życzę jak najmniej problemów w czasie budowy. Pozdrowienia dla sympatycznej żony- Eweliny . Edzia Hejka Wizyta była BEZCENNA (to jedna z tych rzeczy, za które nie zapłacisz kartą MASTERCARD ) Wiemy na przykład juz, że ogrzewanie z kominka będzie grawitacyjne... A projekcik Istebna wyceniła nam na niecałe 100kpln za stan surowy zamknięty (Z DACHÓWKA CERAMICZNĄ!) :) POZDRAWIAMY WAS RÓWNIEŻ!!! (i liczymy na rewizytę w następne wakacje... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 projekt bardzo mi się podoba, czekam na realizację, na pewno będę tu zaglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.12.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt!!! http://img379.imageshack.us/img379/7365/christmas2m3pq.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts