Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do upragnionego domku

Recommended Posts

hej :)

Łazienka ładniutka:) choc nieduza. Czekamy niecierpliwie na wiecej zdjeć. Tez plaujemy zostawić część bali w lazience. Chekawa jestem bardzo jak to rozwiazales. Macie juz kominek zainstalowany? Fotki pliss:)

Czy wyszly jakies ustarki z budowy? Jak pekniecia w balach- czy jest ich duzo? Drewno mieliscie z zimowej wycinki?

Z panem Krężelokiem jestesmy umówieni na styczen(jak pogoda dopisze). Oby przyszla zima tez byla lagodna.

Pozdrowienia

Krysia

• Odpowiedzi 274
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Jurandzie.

Pooglądałam sobie Wasze postępy no i jestem pod wrażeniem.

Domek jest miluśki a postępy imponujące.

Wierzyć się nie chce, że tak niedawno rozprawialiśmy o Waszym domku w marzeniach a teraz już taki piękny efekt tego.

Jak ten czas szybko leci.

No a my już mieszkamy szczęsliwie od wakacji :D ,

I muszę przyznać, że jest to zupełnie inna jakość życia :D

pozdrowienia dla Ciebie i Eweliny.

No i tak trzymać :D

Edzia i spólka :wink:

A przy okazji wklejam post mylnie napisany w Twoim dzienniku budowy

super szczegolowy i interesujacy opis, fajne z zdjecia.... TRZYMAM kciuki!!!!

koniecznie daj znac kiedy to bedzie wasze oficjalne wprowadzenie i te pierwsze dni w BALAKU...?!!!

pozdrawiam bardzo serdecznie..

a w jakim woj. jest TWOJ dom? ew. kolo jakiego wiekszego miasta??

ania

Witaj Jurandzie.........

Wierzyć się nie chce, że tak niedawno rozprawialiśmy o Waszym domku w marzeniach a teraz już taki piękny efekt tego.

Jak ten czas szybko leci...........

No a my już mieszkamy szczęsliwie od wakacji :D ,

I muszę przyznać, że jest to zupełnie inna jakość życia :D ...........

A przy okazji wklejam post mylnie napisany w Twoim dzienniku budowy.........

Cześć Edzia!

Heh - a właśnie zacząłem pisać maila do Ani z prośbą o usunięcie swojego postu i wpisanie go w komentarzach :lol:

Faktycznie, czas zasuwa jak cholera. Nie tak dawno fadroma ściągała humus a już podłogi na poddaszu praktycznie gotowe.... :D:D:D

Inna jakość życia - podoba mi się to :wink: My także nie możemy się doczekać tej JAKOŚCI! :roll:

Dziękujemy za pozdrowienia, które odwzajemniamy :) Mam nadzieję, że jak już wprowadzimy się to nas odwiedzicie :lol:

hej :)

Łazienka ładniutka:) choc nieduza. Czekamy niecierpliwie na wiecej zdjeć. Tez plaujemy zostawić część bali w lazience. Chekawa jestem bardzo jak to rozwiazales. Macie juz kominek zainstalowany? Fotki pliss:)

Czy wyszly jakies ustarki z budowy? Jak pekniecia w balach- czy jest ich duzo? Drewno mieliscie z zimowej wycinki?

Z panem Krężelokiem jestesmy umówieni na styczen(jak pogoda dopisze). Oby przyszla zima tez byla lagodna.

Pozdrowienia

Krysia

Hej, :wink:

Fotki kominka postaram się wkleić niedługo.

Usterki z budowy - hmmm... brak jednej 50cm listwy na korytarzu na górze? :wink: To chyba jedyna usterka zauważona po ekipie z samućkich gór :lol:

Pęknięcia - no cóż.... SĄ!!! Ale to przecież drewniana chałupa, więc "...i co się dziwisz?" :lol: :D :) Taki to już urok PRAWDZIWYCH bali.

Drewno - tak, zimowa wycinka.

Do nas pan Jacek ma przyjechać JUTRO ze SCHODAMI WEWNĘTRZNYMI :D:D:D

Trzymamy kciuki za łagodną zimę :wink:

Piękny dom.. i pewnie musi w nim niesamowicie pachnieć drewnem....

Pozdrawiam

Odwiedzający nas ludzie twierdzą, że pachnie. My już niestety tego nie czujemy, choć jeszcze w nim nie mieszkamy. Przyzwyczailiśmy się :( A przyznam, że na początku, podczas stawiania zapach drewna było czuć z jakiś 150 metrów :lol:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witamy!!!! -razem bo mój mąż chyba pierwszy albo drugi raz siedzi koło mnie i czyta co wypisuję na tym forum!!!!

Trzymamy mocno kciuki za twe chęci no!!!! to już najwyższa pora na parapetówkę

nieśmiało napiszemy że czujemy się zaproszeni!!!! Rzuć tylko hasło a zjawimy się w Złoczewie.

Pozdrowionka

Witamy!!!! -razem bo mój mąż chyba pierwszy albo drugi raz siedzi koło mnie i czyta co wypisuję na tym forum!!!!

Heh, prawie jak moja Ewela :D Czasami zajży mi przez ramię i pyta "coś tam znowu nawypisywał?" :lol:

Trzymamy mocno kciuki za twe chęci no!!!! to już najwyższa pora na parapetówkę nieśmiało napiszemy że czujemy się zaproszeni!!!! Rzuć tylko hasło a zjawimy się w Złoczewie.

Pozdrowionka

Oj rzucimy hasło jak przyjdzie czas i wierzymy, że nie będą to słowa rzucane na wiatr :D:D:D