krysiagdy 13.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 hej Łazienka ładniutka:) choc nieduza. Czekamy niecierpliwie na wiecej zdjeć. Tez plaujemy zostawić część bali w lazience. Chekawa jestem bardzo jak to rozwiazales. Macie juz kominek zainstalowany? Fotki pliss:) Czy wyszly jakies ustarki z budowy? Jak pekniecia w balach- czy jest ich duzo? Drewno mieliscie z zimowej wycinki? Z panem Krężelokiem jestesmy umówieni na styczen(jak pogoda dopisze). Oby przyszla zima tez byla lagodna. Pozdrowienia Krysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 13.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 AHA!!! Więcej zdjęć!!!!!!!Więcej zdjęć!!!!!!!Więcej zdjęć!!!!!!!Więcej zdjęć!!!!!!!Więcej zdjęć!!!!!!! Więcej zdjęć!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 13.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 może dość już tego zdziwka bo jeszcze mi tak zostanie... a zapach waszej klatki schodowej czuć aż u mnie pod numerem 24 na podlasiu i jak to możliwe Serdecznie pozdrawiam i gratuluję postępu prac mimo braku wolnego czasu. W końcu grunt to dobra organizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.03.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witaj Jurandzie. Pooglądałam sobie Wasze postępy no i jestem pod wrażeniem. Domek jest miluśki a postępy imponujące. Wierzyć się nie chce, że tak niedawno rozprawialiśmy o Waszym domku w marzeniach a teraz już taki piękny efekt tego. Jak ten czas szybko leci. No a my już mieszkamy szczęsliwie od wakacji , I muszę przyznać, że jest to zupełnie inna jakość życia pozdrowienia dla Ciebie i Eweliny. No i tak trzymać Edzia i spólka A przy okazji wklejam post mylnie napisany w Twoim dzienniku budowy super szczegolowy i interesujacy opis, fajne z zdjecia.... TRZYMAM kciuki!!!! koniecznie daj znac kiedy to bedzie wasze oficjalne wprowadzenie i te pierwsze dni w BALAKU...?!!! pozdrawiam bardzo serdecznie.. a w jakim woj. jest TWOJ dom? ew. kolo jakiego wiekszego miasta?? ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 18.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witaj Jurandzie......... Wierzyć się nie chce, że tak niedawno rozprawialiśmy o Waszym domku w marzeniach a teraz już taki piękny efekt tego. Jak ten czas szybko leci........... No a my już mieszkamy szczęsliwie od wakacji , I muszę przyznać, że jest to zupełnie inna jakość życia ........... A przy okazji wklejam post mylnie napisany w Twoim dzienniku budowy......... Cześć Edzia! Heh - a właśnie zacząłem pisać maila do Ani z prośbą o usunięcie swojego postu i wpisanie go w komentarzach Faktycznie, czas zasuwa jak cholera. Nie tak dawno fadroma ściągała humus a już podłogi na poddaszu praktycznie gotowe.... :D:D Inna jakość życia - podoba mi się to My także nie możemy się doczekać tej JAKOŚCI! Dziękujemy za pozdrowienia, które odwzajemniamy Mam nadzieję, że jak już wprowadzimy się to nas odwiedzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 18.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 hej Łazienka ładniutka:) choc nieduza. Czekamy niecierpliwie na wiecej zdjeć. Tez plaujemy zostawić część bali w lazience. Chekawa jestem bardzo jak to rozwiazales. Macie juz kominek zainstalowany? Fotki pliss:) Czy wyszly jakies ustarki z budowy? Jak pekniecia w balach- czy jest ich duzo? Drewno mieliscie z zimowej wycinki? Z panem Krężelokiem jestesmy umówieni na styczen(jak pogoda dopisze). Oby przyszla zima tez byla lagodna. Pozdrowienia Krysia Hej, Fotki kominka postaram się wkleić niedługo. Usterki z budowy - hmmm... brak jednej 50cm listwy na korytarzu na górze? To chyba jedyna usterka zauważona po ekipie z samućkich gór Pęknięcia - no cóż.... SĄ!!! Ale to przecież drewniana chałupa, więc "...i co się dziwisz?" Taki to już urok PRAWDZIWYCH bali. Drewno - tak, zimowa wycinka. Do nas pan Jacek ma przyjechać JUTRO ze SCHODAMI WEWNĘTRZNYMI :D:D Trzymamy kciuki za łagodną zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 18.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 AHA!!! Więcej zdjęć!!!!!!! Więcej zdjęć!!!!!!! Więcej zdjęć!!!!!!! Więcej zdjęć!!!!!!! Więcej zdjęć!!!!!!! Więcej zdjęć!!!!!!! Będą niedługo!!!!!!! Będą niedługo!!!!!!! Będą niedługo!!!!!!! Będą niedługo!!!!!!! Będą niedługo!!!!!!! Będą niedługo!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Piękny dom.. i pewnie musi w nim niesamowicie pachnieć drewnem.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Tez dolaczam do tych co podziwiaja Wasz dom. Jest z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 23.03.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Piękny dom.. i pewnie musi w nim niesamowicie pachnieć drewnem.... Pozdrawiam Odwiedzający nas ludzie twierdzą, że pachnie. My już niestety tego nie czujemy, choć jeszcze w nim nie mieszkamy. Przyzwyczailiśmy się A przyznam, że na początku, podczas stawiania zapach drewna było czuć z jakiś 150 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 24.03.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 fajne schodki Ci wyszly proste, gustowne - naprawde maja klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 25.03.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 No, no, widzę Jurand, że nie spałeś zimą. Schody są piękne, to trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.03.2007 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Jak się podoba Dla mnie dom jest przecudny Jurand to prawdziwe cudo Dawno do ciebie nie zaglądałam i moze temu efekt stanu obecnego jest jak dla mnie piorunująco powalający Wspaniale Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 25.03.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Podobają się schody i reszta również Naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.03.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Schody rzeczywiście piękne Zupełnie w innym stylu niż moje ale bardzo mi się podobają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 27.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dokładnie takie jak chcę mieć u siebie. Pikne !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 05.04.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Przepięknie, schody idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 21.04.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witamy!!!! -razem bo mój mąż chyba pierwszy albo drugi raz siedzi koło mnie i czyta co wypisuję na tym forum!!!! Trzymamy mocno kciuki za twe chęci no!!!! to już najwyższa pora na parapetówkęnieśmiało napiszemy że czujemy się zaproszeni!!!! Rzuć tylko hasło a zjawimy się w Złoczewie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 22.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witamy!!!! -razem bo mój mąż chyba pierwszy albo drugi raz siedzi koło mnie i czyta co wypisuję na tym forum!!!! Heh, prawie jak moja Ewela Czasami zajży mi przez ramię i pyta "coś tam znowu nawypisywał?" Trzymamy mocno kciuki za twe chęci no!!!! to już najwyższa pora na parapetówkę nieśmiało napiszemy że czujemy się zaproszeni!!!! Rzuć tylko hasło a zjawimy się w Złoczewie. Pozdrowionka Oj rzucimy hasło jak przyjdzie czas i wierzymy, że nie będą to słowa rzucane na wiatr :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.04.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts