rencia 07.05.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A cóś to za stworek w Twoim emblemacie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 07.05.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A cóś to za stworek w Twoim emblemacie????????? Czesio Nie znasz Czesia? http://www.wlatcy.net - obejzyj sobie ktoras kreskowke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.05.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 - nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.05.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 gdzie nowe zdjęcia?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 07.05.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 gdzie nowe zdjęcia?????? Hahaha - nie ma tak łatwo!!! Wklej dowód, że u Was już bale się kładą to ja się zrewanżuję (rozdzielnią i płytkami na dole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 07.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ech - niech stracę - dorzucę też założone gniazdka na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.05.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Nie tak prędko - dobrze wiesz że się najpierw muszą trochę poobrabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 13.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Pięknie Jurand , pięknie !!! Tylko pogratulować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 21.05.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Nie wiem co jest grane ale udało mi się zobaczyć tylko jedno zdjęcie z drzwiami. Albo mnie internet chodzi na Twoim dzienniku do du... albo zdjęcia są strasznie duże. W każdym razie chciałabym zobaczyć resztę. Czy ktoś z oglądających dziennik Juranda ma problemy z wczytywaniem się zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 21.05.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 :( Chyba jednak moja wina - wrzuciem to na mój serwerek, a ostatnio są jakieś problemy z downloadem z zewnątrz... Spróbuję coś z tym zrobić wieczorkiem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 22.05.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam,Sledze twoje prace krok po kroku.Fajnie ci to idzie . Nie bardzo moge rozszyfrować jak masz wstawione te schody , . Fajnie ze pokazałes rozwiazanie gniazdka bo nad tym sie głowiłam . Jak juz sie obrobie to podesle zdjecia mojej konwalii. Pozdrawiam ja-anna (nie mylić z annaja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 22.05.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Drzwi bardzo fajne, bardzo super rozwiązanie z kontaktami. Ale jak zobaczyłam rozdzielnię - przerażenie mnie ogarnęło!!! Muszę pogadać z naszym elektrykiem. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcio102 22.05.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam. Wspaniały dom. Po kilku latach oczekiwania jestem na etapie otrzymywania warunków zabudowy i możliwe że w końcu zacznę budować dom z bali. Zaczynam od wyszukania firmy a ta która u Pana działała wykonała jak widać wspaniałą robotę. Czy może Pan podać namiary na tą firmę góralską . Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 23.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witam, Sledze twoje prace krok po kroku.Fajnie ci to idzie . Nie bardzo moge rozszyfrować jak masz wstawione te schody , . Fajnie ze pokazałes rozwiazanie gniazdka bo nad tym sie głowiłam . Jak juz sie obrobie to podesle zdjecia mojej konwalii. Pozdrawiam ja-anna (nie mylić z annaja) Hej Czekam na fotki z niecierpliwością Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 23.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witam. Wspaniały dom. Po kilku latach oczekiwania jestem na etapie otrzymywania warunków zabudowy i możliwe że w końcu zacznę budować dom z bali. Zaczynam od wyszukania firmy a ta która u Pana działała wykonała jak widać wspaniałą robotę. Czy może Pan podać namiary na tą firmę góralską . Pozdrawiam Andrzej Poszło na P.W. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 23.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Drzwi bardzo fajne, bardzo super rozwiązanie z kontaktami. Ale jak zobaczyłam rozdzielnię - przerażenie mnie ogarnęło!!! Muszę pogadać z naszym elektrykiem. Pozdrowionka A co Cię Renciu tak przeraziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domosław 30.05.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 "Superowy"dom!!!!!!!!!!!!!!!A ja dopiero piwnice postawiłem,buuuuuuuuuu!! Mnie też intrygują te schody,budynek siada średnio 5cm więc na czym one stoją?chyba nie na tym słupku? Mam kupkę desek dębowych 5cm,może bym sobie takie schody "wystrugał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 30.05.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 "Superowy"dom!!!!!!!!!!!!!!!A ja dopiero piwnice postawiłem,buuuuuuuuuu!! Mnie też intrygują te schody,budynek siada średnio 5cm więc na czym one stoją?chyba nie na tym słupku? Mam kupkę desek dębowych 5cm,może bym sobie takie schody "wystrugał" No właśnie stoją praktycznie tylko na tym słupku! Do ścian montowany jest tylko bieg do piwnicy. Bieg do góry oparty jest na słupie, zaczepiony o górny strop, oparty o dolny i spoczywa na ramowej konstrukcji zewnętrznej nie przymocowanej do ściany. Bardzo stabilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.06.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 No to będę kibicować ten tydzień i mocno trzymać kciuki za przeprowadzkę oczywiście. Jurandzik zrób coś z tymi zdjęciami bo nie chcą włazić plees. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 20.06.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja się zastanawiam dlaczego nie przychodzą mi żadne powiadomienia z dziennika - zaglądam a tu nic - zero info!!!! Jak tam przeprowadzka????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz coś w końcu. Aha muszę się pochwalić !!!! Będę mieć Twoje schody u siebie w domu. Tyle że zabiegowe Daliśmy zlecenie Panu Jackowi i przez zimę będzie nam strugał. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts