Radekkow 07.07.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jurand - ty żyjesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 08.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 hej JURAND>..bardzo się steskniliśmy do Twoich nowości....zdjęć i opisów....naprawde dawno, dawno Ciebie tutaj nie bylo!pozdrowienia dla Ewel.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 16.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Niedługo powrócę. Wkleję jakieś fotki, podam kilka nowości.... Jak na razie to KRUCA BOMBA NI MA CASU!!!!! :( Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 24.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jurand ja sie gubie w twoim domuku .Ty nie masz w kuchni okna? Gratuluje pieknie macie urządzoną kuchnie ,a ja ciagle w lesie. Czekam na stolarza ,prawdziwego( bo pseudo popędziłam). Czekam na pana od kabiny i tak łazienka w rozsypce. Czekam na pana od kostki brukowej ,bo jak poleje z nieba to nie dojdzie sie do domu. Jurand ty wklejaj zdjecia ja popatrze a jak juz bede miała wszytko na cacy to pochwale sie ja-anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 24.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jurand ja sie gubie w twoim domuku .Ty nie masz w kuchni okna? Gratuluje pieknie macie urządzoną kuchnie ,a ja ciagle w lesie. Czekam na stolarza ,prawdziwego( bo pseudo popędziłam). Czekam na pana od kabiny i tak łazienka w rozsypce. Czekam na pana od kostki brukowej ,bo jak poleje z nieba to nie dojdzie sie do domu. Jurand ty wklejaj zdjecia ja popatrze a jak juz bede miała wszytko na cacy to pochwale sie ja-anna Zrezygnowaliśmy z okna w kuchni na rzecz większej ilości szafek. Ja nie czekam już na nikogo - robię co się da samemu (dolną łazienkę też będę robił sam, ale to po wprowadzeniu się). Dlatego też to tak długo trwa, ale zaletą jest to, że nikt mi nic nie spartoli. Jeśli pójdzie coś źle to pretensje będę miał wyłącznie do siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 24.07.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zrezygnowaliśmy z okna w kuchni na rzecz większej ilości szafek. Ja nie czekam już na nikogo - robię co się da samemu (dolną łazienkę też będę robił sam, ale to po wprowadzeniu się). Dlatego też to tak długo trwa, ale zaletą jest to, że nikt mi nic nie spartoli. Jeśli pójdzie coś źle to pretensje będę miał wyłącznie do siebie Pozdrawiam I tu sie zgadzam,ale my wracamy do domu juz wykonczeni praca ,od 6 lat bez urlopu . Ale.Jak zjada sie moje dzieci to wszystko do przodu wyrwie.I znowu czekam. Pozdrawiam ja-anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 25.07.2007 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No - tak mało nie zrobiłeś Kuchenka na cacy Jak tam wilgoć w piwnicy? Masz już schody na dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 25.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No - tak mało nie zrobiłeś Kuchenka na cacy Jak tam wilgoć w piwnicy? Masz już schody na dół? Oj mało mało. Powinno być znacznie więcej... Muszę wreszcie zakończyć temat z elektryką - umówię się z chłopakami w piątek, żeby podjechali kończąc pracę i zostawili otwartą skrzynkę ze złączem (tą w ogrodzeniu). Będę mógł przełączyć kabel z RB-tki na ten, który idzie prosto do domku. W poniedziałek podjadą, zamkną ją sobie i zaplombują ponownie licznik. Wilgoć w piwnicy jeszcze nie zwalczona. ale nie pozwalam się jej dalej panoszyć - skierowałem w to miejsce wylot powietrza (mam wentylator kanałowy na strychu, który tłoczy powietrze z poddasza do piwnicy). Temat mam zamiar zamknąć po wprowadzeniu się. A schody już są dawno - takie same idą od piwnicy po poddasze.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 26.07.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 No to kiedy przeprowadzka? Ogrzewanie masz, wentylację masz, hydraulikę chyba też masz? elektryka w poniedziałek...Zatopisz tego karpia czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 27.07.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 No to kiedy przeprowadzka? Ogrzewanie masz, wentylację masz, hydraulikę chyba też masz? elektryka w poniedziałek...Zatopisz tego karpia czy nie? Kiedy? JAK NAJSZYBCIEJ! Konkrethego terminu nie podaję, bo już 2x to zrobiłem i nie dało się. Najpierw miało być na święta grudniowe, potem na wielkanocne. W obu przypadkach czasu nie starczyło. Acha - materac już dojechał Długość - 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.08.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam!!! No proszę wystarczyło że pojechałam na urlop a tu OOOO!!!!!! W końcu się doczekałam na piękne zdjęcia. Boże jak widzę ile mnie teraz czeka wykończeniówki to wcale się nie dziwię że tyle schodzi czasu. Kuchnia super - a co ja gadam wszystko jest super.... U nas na razie jakiś przestój się zrobił - jakoś kiepsko z ekipą do wykończenia. Ale plan - na święta Bożego Narodzenia pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiagdy 10.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Hej,Przeczytalam w komentarzach do dziennika Renci że Pan Kręzelok zbudowal juz nowy domek i nawet juz w nim mieszkaja.Tez czekam w kolejce do niego i bardzo jestem zainteresowana fotkami. Konieczie daj znac jak go juz go zobaczysz. Ciekawa jestem z jakiej grubosci bala, jakie wykonczenie wnetrz i w jakim rejonie stoi. Moze blizej morza i tez moglabym wybrac sie zobaczyc go na wlasne oczy. PozdrawiamKrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 10.08.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 hej JURAND>.... tym razem wpiszę się poprawnie w komentarzach... , A MI PODOBA SIĘ NAJBARDZIEJ TWÓJ PROTOTYP ŁÓŻKA... - kiedy rozpoczynasz z masową produkcją???/ naprawde wyszło ci REWELACJA, jak spod igły renomowanego producenta!!! więc życzymy kolorowych i zawsze pogodnych SNÓW -i oczywiście wysypiania się na 220cm!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 10.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Hej, Przeczytalam w komentarzach do dziennika Renci że Pan Kręzelok zbudowal juz nowy domek i nawet juz w nim mieszkaja.Tez czekam w kolejce do niego i bardzo jestem zainteresowana fotkami. Konieczie daj znac jak go juz go zobaczysz. Ciekawa jestem z jakiej grubosci bala, jakie wykonczenie wnetrz i w jakim rejonie stoi. Moze blizej morza i tez moglabym wybrac sie zobaczyc go na wlasne oczy. Pozdrawiam Krysia No troszkę bliżej niż do mnie - jakieś 100 km (bo pod Łodzią). Fotki przemycę na pewno, tylko nie wiem kiedy ich odwiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 10.08.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 hej JURAND>.... tym razem wpiszę się poprawnie w komentarzach... , A MI PODOBA SIĘ NAJBARDZIEJ TWÓJ PROTOTYP ŁÓŻKA... - kiedy rozpoczynasz z masową produkcją???/ naprawde wyszło ci REWELACJA, jak spod igły renomowanego producenta!!! więc życzymy kolorowych i zawsze pogodnych SNÓW -i oczywiście wysypiania się na 220cm!! Jak chcesz takie to już składaj zamówienie - póki jeszcze deski mam pod tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 12.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 hihihi... my 2lata temu kupiliśmy podobne w sklepie meblowym,...za z pewnością wiekszą kase niż ty sam sobie to zmontowałes (a wcale nie piękniejsze jak TWÓJ WYRÓB)!!!...jak przybędzie nam chałupka to zgłosimy się po łóżeczko...a póki co to korzystaj z desek i strugaj dalej coś równie udanego!!!!GRATULUJE UDANEJ ROBOTY.... podziwiam do dzisiaj.....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 02.09.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Pierwszy raz widziałem dziennik budowy domu z bali, jestem zafascynowany. Dom piękny, aby pięknie wam się w nim żyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 17.09.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 WITAJ...Jurand WY też chyba troszke przysneliście z meldunkami ????Piekny macie ten stól jadalnia z krzeslami.......rzuć proszę na priva jaka to firma i gdzie takie cuda mozna dostac?? ..przeuroczy,-- i z pewnością jedzonko smakuje wyśmienicie.... Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 24.09.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam!!! Troszkę mnie nie było więc pare rzeczy przegapiłam a i jakoś powiadomienia na skrzyneczkę mi chyba nie przyszły. Super, super, super!!!!!!!!!!!! A co z oblewaniem???????? bo się zawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 28.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 HEJ Panie Jurand!!!! Przywołuję Pana do porządku - gdzie sie podziwasz - co sobie myślisz, że zbudowaleś domek , wykończyłeś , zamieszkaleś i już nie należy pokazywać się na forum??????????? Nie ma tak dobrze - ale już proszę się odezwać - zdjęcia reszty domku pokazać - i wogóle. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts