Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do upragnionego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 274
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Jurand ja sie gubie w twoim domuku .Ty nie masz w kuchni okna?

Gratuluje pieknie macie urządzoną kuchnie ,a ja ciagle w lesie.

Czekam na stolarza ,prawdziwego( bo pseudo popędziłam).

Czekam na pana od kabiny i tak łazienka w rozsypce.

Czekam na pana od kostki brukowej ,bo jak poleje z nieba to nie dojdzie sie do domu.

Jurand ty wklejaj zdjecia ja popatrze a jak juz bede miała wszytko na cacy to pochwale sie :)

ja-anna

Jurand ja sie gubie w twoim domuku .Ty nie masz w kuchni okna?

Gratuluje pieknie macie urządzoną kuchnie ,a ja ciagle w lesie.

Czekam na stolarza ,prawdziwego( bo pseudo popędziłam).

Czekam na pana od kabiny i tak łazienka w rozsypce.

Czekam na pana od kostki brukowej ,bo jak poleje z nieba to nie dojdzie sie do domu.

Jurand ty wklejaj zdjecia ja popatrze a jak juz bede miała wszytko na cacy to pochwale sie :)

ja-anna

Zrezygnowaliśmy z okna w kuchni na rzecz większej ilości szafek. :lol:

Ja nie czekam już na nikogo - robię co się da samemu (dolną łazienkę też będę robił sam, ale to po wprowadzeniu się). Dlatego też to tak długo trwa, ale zaletą jest to, że nikt mi nic nie spartoli. Jeśli pójdzie coś źle to pretensje będę miał wyłącznie do siebie :evil: :D

Pozdrawiam :lol:

Zrezygnowaliśmy z okna w kuchni na rzecz większej ilości szafek. :lol:

Ja nie czekam już na nikogo - robię co się da samemu (dolną łazienkę też będę robił sam, ale to po wprowadzeniu się). Dlatego też to tak długo trwa, ale zaletą jest to, że nikt mi nic nie spartoli. Jeśli pójdzie coś źle to pretensje będę miał wyłącznie do siebie :evil: :D

Pozdrawiam :lol:

I tu sie zgadzam,ale my wracamy do domu juz wykonczeni praca ,od 6 lat bez urlopu .

Ale.Jak zjada sie moje dzieci to wszystko do przodu wyrwie.I znowu czekam.

Pozdrawiam ja-anna

No - tak mało nie zrobiłeś :D Kuchenka na cacy :D Jak tam wilgoć w piwnicy? Masz już schody na dół?

Oj mało mało. Powinno być znacznie więcej... Muszę wreszcie zakończyć temat z elektryką - umówię się z chłopakami w piątek, żeby podjechali kończąc pracę i zostawili otwartą skrzynkę ze złączem (tą w ogrodzeniu). Będę mógł przełączyć kabel z RB-tki na ten, który idzie prosto do domku. W poniedziałek podjadą, zamkną ją sobie i zaplombują ponownie licznik.

Wilgoć w piwnicy jeszcze nie zwalczona. ale nie pozwalam się jej dalej panoszyć - skierowałem w to miejsce wylot powietrza (mam wentylator kanałowy na strychu, który tłoczy powietrze z poddasza do piwnicy). Temat mam zamiar zamknąć po wprowadzeniu się. A schody już są dawno - takie same idą od piwnicy po poddasze.... :)

Pozdrawiam. :lol:

No to kiedy przeprowadzka? Ogrzewanie masz, wentylację masz, hydraulikę chyba też masz? elektryka w poniedziałek...Zatopisz tego karpia czy nie?

Kiedy? JAK NAJSZYBCIEJ! :lol: Konkrethego terminu nie podaję, bo już 2x to zrobiłem i nie dało się. Najpierw miało być na święta grudniowe, potem na wielkanocne. W obu przypadkach czasu nie starczyło. :(

Acha - materac już dojechał :) Długość - 220 :D

• 2 weeks później...

Witam!!!

No proszę wystarczyło że pojechałam na urlop a tu OOOO!!!!!!

W końcu się doczekałam na piękne zdjęcia. Boże jak widzę ile mnie teraz czeka wykończeniówki to wcale się nie dziwię że tyle schodzi czasu.

Kuchnia super - a co ja gadam wszystko jest super.... :wink:

U nas na razie jakiś przestój się zrobił - jakoś kiepsko z ekipą do wykończenia.

Ale plan - na święta Bożego Narodzenia pozostaje.

Hej,

Przeczytalam w komentarzach do dziennika Renci że Pan Kręzelok zbudowal juz nowy domek i nawet juz w nim mieszkaja.Tez czekam w kolejce do niego i bardzo jestem zainteresowana fotkami. Konieczie daj znac jak go juz go zobaczysz. Ciekawa jestem z jakiej grubosci bala, jakie wykonczenie wnetrz i w jakim rejonie stoi. Moze blizej morza i tez moglabym wybrac sie zobaczyc go na wlasne oczy.

Pozdrawiam

Krysia

hej JURAND>.... tym razem wpiszę się poprawnie w komentarzach... ;),

A MI PODOBA SIĘ NAJBARDZIEJ TWÓJ PROTOTYP ŁÓŻKA...

- kiedy rozpoczynasz z masową produkcją???/ naprawde wyszło ci REWELACJA, jak spod igły renomowanego producenta!!!

więc życzymy kolorowych i zawsze pogodnych SNÓW -i oczywiście wysypiania się na 220cm!!

Hej,

Przeczytalam w komentarzach do dziennika Renci że Pan Kręzelok zbudowal juz nowy domek i nawet juz w nim mieszkaja.Tez czekam w kolejce do niego i bardzo jestem zainteresowana fotkami. Konieczie daj znac jak go juz go zobaczysz. Ciekawa jestem z jakiej grubosci bala, jakie wykonczenie wnetrz i w jakim rejonie stoi. Moze blizej morza i tez moglabym wybrac sie zobaczyc go na wlasne oczy.

Pozdrawiam

Krysia

No troszkę bliżej niż do mnie - jakieś 100 km (bo pod Łodzią). Fotki przemycę na pewno, tylko nie wiem kiedy ich odwiedzimy :roll:

hej JURAND>.... tym razem wpiszę się poprawnie w komentarzach... ;),

A MI PODOBA SIĘ NAJBARDZIEJ TWÓJ PROTOTYP ŁÓŻKA...

- kiedy rozpoczynasz z masową produkcją???/ naprawde wyszło ci REWELACJA, jak spod igły renomowanego producenta!!!

więc życzymy kolorowych i zawsze pogodnych SNÓW -i oczywiście wysypiania się na 220cm!!

Jak chcesz takie to już składaj zamówienie - póki jeszcze deski mam pod tarasem :lol: :D :) :wink:

hihihi... my 2lata temu kupiliśmy podobne w sklepie meblowym,...za z pewnością wiekszą kase niż ty sam sobie to zmontowałes (a wcale nie piękniejsze jak TWÓJ WYRÓB)!!!...jak przybędzie nam chałupka to zgłosimy się po łóżeczko...a póki co to korzystaj z desek i strugaj dalej coś równie udanego!!!!

GRATULUJE UDANEJ ROBOTY.... podziwiam do dzisiaj.....!!

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

HEJ Panie Jurand!!!!

Przywołuję Pana do porządku - gdzie sie podziwasz - co sobie myślisz, że zbudowaleś domek , wykończyłeś , zamieszkaleś i już nie należy pokazywać się na forum???????????

Nie ma tak dobrze - ale już proszę się odezwać - zdjęcia reszty domku pokazać - i wogóle. :evil:

Pozdrowionka :wink: