Iwuś 26.07.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Nieśmiało jedynie zagaję, że ja też cierzpię głod widoku Twych drewnianych ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 26.07.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Nieśmiało jedynie zagaję, że ja też cierzpię głod widoku Twych drewnianych ścian Iwuś, a ja już myślałam, że tęsknie wypatrujesz nie ścian a górali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 No widzisz duende tak to jest jak baba zaczyna marzyć o budowie domu, faceci idą w odstawkę. Co mi po majstrach, ważne jaką potrafią zrobić robotę na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 01.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Drogie Panie, kilka fotek przybyło z czeluści mojego aparatu....Trochę to trwało no ale cóż......... POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 01.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 No super. Proszę o jeszcze - już nie mogę się doczekać całości - to dopiero będzie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 01.08.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 "Rzycie" weryfikuje plany - miał być piękny, miedziany fartuch dookoła domku osłaniający ocieplenie piwnicy. Nie będzie - koszt mosiądzu to około 2800 pln netto. O czystą miedź nie pytałem. Będzie blacha stalowa w kolorze rynien - grafit lub czerń... wierzę, że i tak będzie ślicznie zdjęcie inspekcji jest świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.08.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ja jak widzę choć trochę drzewa to dla mnie już zaczyna robić się ciekawie, no i zaostrza mi się apetyt. Nie łam se głowy tą miedzią, sam zobaczysz że i tak będzie pięknie - tu zadziała magia drzewa, a jej niewiele potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 01.08.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Piknie Wam to idzie Przepieknie... Moj maz juz chce do nich jechac gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 02.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Tylko dajcie znać wcześniej kiedy chcielibyście przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Jurand przejdź na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 02.08.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 jurand79 - mam pytanko- czy sciany działowe na poddaszu tez bedziesz robił z bala ? (takie same jak na parterze) Dzisiaj popędze syna niech wklei zdjęcia z mojej budowy .Juz od tygodnia stoi mój domek .A ze mamy ten sam projekt to fajnie tak podgladac .Troszke inna technologia moich górali z nizin na pióro własne.A tu mnie zaskoczyłes juz w pażdzierniku chcesz zamieszkać? Wiesz jak on fajnie trzeszczy jak sie osiada.Zycze powodzenia -ja pewnie do swiat nie wykoncze tego cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 02.08.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Koniecznie muszę opowiedzieć mężowi o Twoim spotkaniu z sąsiadem - dobre Super, że jesteście zadowoleni z brygady, ścianki sobie rosną... Uwielbiam tę technologię budowy, bo odpowiada mi tempo w jakim staje dom i w sumie cały czas można się każdym etapem zachwycać. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 02.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 jurand79 - mam pytanko- czy sciany działowe na poddaszu tez bedziesz robił z bala ? (takie same jak na parterze) Dzisiaj popędze syna niech wklei zdjęcia z mojej budowy .Juz od tygodnia stoi mój domek .A ze mamy ten sam projekt to fajnie tak podgladac .Troszke inna technologia moich górali z nizin na pióro własne.A tu mnie zaskoczyłes juz w pażdzierniku chcesz zamieszkać? Wiesz jak on fajnie trzeszczy jak sie osiada. Zycze powodzenia -ja pewnie do swiat nie wykoncze tego cacka. Hejka Na poddaszu scianki boczne (kolankowe) beda z bala - na wysokosc jednego metra (na 4 bale). Scianki szczytowe i dzialowe beda w szkielecie, z zewnatrz obite gruba deska o takiej samej wysokosci jak bale, beda takze pomiedzy nimi listwy Ma to wygladac tak jak sciana z litego bala. Calosc ocieplona bedzie 20 cm welny mineralnej (tak jak i dach). W naszej sypialni i na klatce schodowej bedzie boazeria, w lazience i pokojach dla dzieci bedzie GK. Nie chcemy dzieciakom dawac drewna bo sciany beda sie zmienialy z wiekiem - najpierw tapeta w misie, potem samochodziki, pozniej zapewne jakies plakaty - nie chcialbym wywalic kasy na drewno i potem je niszczyc albo skazywac dzieciakow na monotonnie... W sypialni boazeria na skosach bedzie po sama kalenice, z widocznymi oszlifowanymi jetkami. Widzialem takie fajne zdjecie, gdzie nad malzenskim lozem pod skosem przerzucono przez belki kawalek zwiewnego mateialu - uroczo to wygladalo i bardzo nam sie spodobalo. W pozostalej czesci sufit bedzie zamocowany pod jetkami. Juz wybudowalas? Jak to wyglada? Jak funkcjonalnie przestrzen sie ksztaltuje? Nie za maly wyszedl ten domek (ciagle sie tego jeszcze obawiam)? ZDJECIA PROOOOOSZE!!!!! Daj cynk z linkiem jak juz bedzie mozna conieco zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 02.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 jurand79 - mam pytanko- czy sciany działowe na poddaszu tez bedziesz robił z bala ? (takie same jak na parterze) Dzisiaj popędze syna niech wklei zdjęcia z mojej budowy .Juz od tygodnia stoi mój domek .A ze mamy ten sam projekt to fajnie tak podgladac .Troszke inna technologia moich górali z nizin na pióro własne.A tu mnie zaskoczyłes juz w pażdzierniku chcesz zamieszkać? Wiesz jak on fajnie trzeszczy jak sie osiada. Zycze powodzenia -ja pewnie do swiat nie wykoncze tego cacka. Dobrze kojarze? Jestes z okolic Hrubieszowa? Mozna by kiedys podjechac do was i przespacerowac sie po domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.08.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ja-anna - też chętnie zobaczę twoje drewniane cudo - podaj link do stronki z fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 03.08.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Tylko dajcie znać wcześniej kiedy chcielibyście przyjechać maz chyba mial na mysli Goroli W gorach Ale Wasz domek tez baaardzo chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 03.08.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Tylko dajcie znać wcześniej kiedy chcielibyście przyjechać maz chyba mial na mysli Goroli W gorach Ale Wasz domek tez baaardzo chetnie A ja mialem na mysli gorali budujacych mi domek - beda u mnie jeszcze z miesiac (mysle ze nie dluzej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 03.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dobrze kojarze? Jestes z okolic Hrubieszowa? Mozna by kiedys podjechac do was i przespacerowac sie po domku? Zgadza sie jestem z Hrubieszowa .zapraszam .Sobota po 17 i niedziela -wolne mamy.DO zobaczemia !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 03.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dobrze kojarze? Jestes z okolic Hrubieszowa? Mozna by kiedys podjechac do was i przespacerowac sie po domku? Zgadza sie jestem z Hrubieszowa .zapraszam .Sobota po 17 i niedziela -wolne mamy.DO zobaczemia !!!!!!!!! Oj napewno nie ten weekend - na wesele sie wybieramy ALe przyszly - kto wie... POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 04.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Jurand 79 Baw sie dobrze . A mój domek nie ucieknie a pulki co popatrz tutaj http://annaxxxpawlowska.w.interia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts