jurand79 15.11.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A wybieramy się do Istebnej w ten albo w przyszły weekend, może umówimy się na piwko???? Oj chyba nie... Kasy na podroz brak na tym etapie, poza tym kazdy dzien na wage zlota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 15.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 szczescie_moje, prosze pisz w komentarzach, oki? Najmocniej przepraszam nawet nie zauwarzylam ze pisze w TWOIM dzienniku zamiast w komentarzach. Obiecuje solidna poprawe i nie otwieranie jednoczesnie dziennika i komentarzy zeby mi sie nie pomieszalo znow cos Spoko, nic wielkiego sie nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 15.11.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 foty, foty, foty ...postaram sie wkrotce wrzucic co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczescie_moje 27.11.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No prosze. juz dymek z kominka.... i pomyslec ze tyle mnie ominelo w ta sobote Takie zycie. Moze nastepnym razem uda mi sie zlapac cie kiedys na gg wczesniej i umowic. Wyglada na to ze karp bedzie na 100% plawil sie we wspanialym balowym klimacie Pozdrofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Hej dobry kumplu - coś jakoś mało chyba czasu mamy Jak tam postępy? Byliśmy w ostatni weekend w Istebnej - widzieliśmy się z Jackiem i wszystko zaczyna wyglądać obiecująco ale narazie się nie chwalę bo jeszcze co zappesze. Jak pewne rzeczy będę wiedziała na 100% to się wyspowiadam. Oczywiście znów naogladaliśmy się domków, znów piliśmy piwko - szkoda że was nie było, znów byliśmy w wielkiej chacie z bali na kolacji. Szkoda tylko że czas szybko leci bo w niedziele trza było pakować manatki i wracać do domu. Mam nadzieję że się odezwiesz i napiszesz troszkę o postępach. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.12.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 http://images3.fotosik.pl/280/008c428b57af7083med.jpg dzieciory na spacerze http://images4.fotosik.pl/237/e18b86f80ceef202med.jpg zmęczone dzieciory w knajpie http://images1.fotosik.pl/290/ef17f8ffd9ce1f1cmed.jpg Knajpa Pare zdjątek specjalnie dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 10.12.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Ja Cię!!! Mój ulubiony Pilsnerek!!! I to w takim fajnym klimacie!!! No ale cóż - jak knajpa Pilsnera to Urquellik koniecznie musi być No to ZDRÓWKO! Co prawda dziś nie mam dokładnie tego piffka (choć kufelek stosownym logo przyzdobiony) ale przeniczny Faustus z browaru o swojsko brzmiącej nazwie JURAND też jest dobry. Choć to nie to samo pyszne przeniczne z wrocławskiego Spiża to jednak coś w sobie ma... No fakt - szkoda, że nas tam też nie było. Cóż - życie pokręcone jak cholera - kiedy potrzeba mieć trochę czasu to zazwyczaj go nie ma... O urlopie do świąt mogę sobie tylko pomarzyć... Nawet popołudnia jakoś mi giną. Instalacji elektrycznej nie mogę skończyć bo zawsze coś wypada... Teraz muszę lecieć na 2 dni do Szwecji - znowu dwa popołudnia robota będzie stała. Ech... A o postępach - za chwilkę co nieco napiszę. Dzięki za przywołanie do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.12.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A ja te zdjęcia chciałam pooglądać Było nie było i tak postępy są mimo że ciągle gdzieś tam za Bałtyk fruwasz a i plan solidny, co prawda tylko dwa tygodnie są do świąt - ale jak mówią wiara i zapał zdziałają cuda. Ja wierzę i dopinguję nieustannie !!!!!!!!!!! A majster coś tam bąkał o twoich schodach........ Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 11.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A majster coś tam bąkał o twoich schodach........ Pozdrowionka Tylko "bąkał"? Ja myślałem, że negocjując z wami warunki umowy już je lakierował!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 13.12.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Bąkał że ma jeszcze je u ciebie montować - więc nie wiem czy już są polakierowane ale być może że dopiero szlifowali bo w sumie zastaliśmy go przy robocie a z pomieszczenia w którym coś tam robił kurzyło się jak cholera- może to twoje schodki się kurzyły Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 31.12.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Jurand piękny domek, gratulacje, na razie tylko obejrzałam fotki, nic nie czytałam, poczytam jak będę miała działającą neostradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 19.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Juarndzik gdzież Cię wcielo??????????? Pomieszkujesz już troszki w domku czy jeszcze nie?Jak tam wykończeniówka - idzie do przodu ?????? - mam nadzieje że tak. Pozdrowionka PS - u mnie zaczynają na początku kwietnia a drewienko wlaśnie się wycina i na początku marca ma być gotowe do przywiezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 01.02.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Juarndzik gdzież Cię wcielo??????????? Oj wcięło mnie, wcięło...... Jakoś tak wychodzi że mam straszne kłopoty z czasem.... NIe mam kiedy robót pociągnąć, że o forum nie wspomnę. Muszę się w końcu zebrać i dopisać co nieco. Mam już boazerię na górze, górną łazienkę wykończoną w 3/4, gipsy w pokojach przyszłych dzieciaków, kładą się płytki na podłodze parteru. Pozostały podłogi na górze, rozprowadzeni gorącego powietrza, szlifowanie i woskowanie bali, obudowa kominka. KUCHNIA CZEKA DO ZAMONTOWANIA, SCHODY CZEKAJĄ NA UMÓWIONY ZNAK-SYGNAŁ A JA NIE MAM KIEDY PODGONIĆ ROBOTY! Straszne to jest, ale niestety prawdziwe. A miało być tak pięknie.... Święta w domu.... No, ale mam nadzieję, że w lutym to jużbędziemy mieszkać Pozdrawiamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 01.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Fajnie że się odezwałeś,wklep zdjęcia .Może ściagne coś do siebie ,u mnie gres w piwnicy ,kotłowni i garazu no i glazure koncza układac w kotłowni.I tyle.Postanowiłam poczekać do lata z wykańczaneim góry (niech sobie usiadzie jeszcze troche).Ciekawa jestem jak zaprojektowałeś kuchnie.Ja mam 3 pomysły ,który wybiorę nie wiem.Na górze wymieniłam łazienkę na garderobe.(To wszystko tylko w planach),Na parterze wymieniłam łazienke z pokojem .jak juz urzadze to wkleją moje dzieci zdjecia (bo ja nie potrafie Pozdrawiam ja-anna --------------------------------------------- bo babci wszystko sie wybacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 01.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 .... No, ale mam nadzieję, że w lutym to jużbędziemy mieszkać Pozdrawiamy serdecznie! No to kiedy oblewanie!!!!!???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 23.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Gdzie żeś przepadł Jurandzie? Twego dębowego dworu nie żałuj ... do polukania A na poważnie - toć w lutym mieszkać miałeś. Prześlij jakie dobre wieści. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 11.03.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Gdzie żeś przepadł Jurandzie? Twego dębowego dworu nie żałuj ... do polukania A na poważnie - toć w lutym mieszkać miałeś. Prześlij jakie dobre wieści. Pozdrowionka. No faktycznie - trochę dawno już mnie tu nie było... Cóż - takie czasy. Zaganiany człowiek dziś jak cholera. Miała być przeprowadzka na święta, niestety nie udało się na bożonarodzeniowe. Może choć wielkanocne się udają... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 11.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A ten dalej swoje Oj, niedobry, niedobry... Ależ przez to czekanie "wyszlachetnieje" moje jestestwo... Szczęście Twoje, że mi do Was tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 12.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 No w końcu !!!!! Fajna umywaleczka, hm a Jacek mówił że w łazience zostawiłeś sobie bale Widać że cosik do przodu się posuwa. U mnie fundamenta się leją i zaraz garaż bet. buduje. Pierwszy tydzień kwietnia przyjeżdża drzewko z ekipą.!!!!!! A potem to już poleci pewnie po świętach wielkanocnych. W każdym razie w czerwcu ma już być stan surowy zamknięty. Potem wykończniówka . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 13.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 No w końcu !!!!! Fajna umywaleczka, hm a Jacek mówił że w łazience zostawiłeś sobie bale Pozdrowionka Dobrze mówił, tylko że najpierw zabraliśmy się za górną łazienkę To w dolnej większość bali będzie na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts