Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak to jest z tą <teściową>

jag_24

Recommended Posts

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tyle się mówi, że teściowa nie znosi swojej przyszłej synowej i potrafi jej tak dopiec że aż jej w pięty pójdzie :roll:

Moje kontakty z teściową zdecydowanie odbiegają od tego stereotypu, jest wspaniałą osobą, która prędzej by skarciła anizeli mnie :lol:

A jak jest u Was?

Pozdrawiam

jakby nie było to ciupaską ciupaską :D

Tyle się mówi, że teściowa nie znosi swojej przyszłej synowej i potrafi jej tak dopiec że aż jej w pięty pójdzie :roll:

Moje kontakty z teściową zdecydowanie odbiegają od tego stereotypu, jest wspaniałą osobą, która prędzej by skarciła anizeli mnie :lol:

A jak jest u Was?

Pozdrawiam

Moja jest jak,z ....sennego koszmaru.Natomiast swego czasu mialam długoletniego amanta i jego mama była wspaniała madra kobieta, Najbardziej do dnia dzisiejszego załuje, ze to nie Ona została moja tesciowa :evil: Kontakt mamy do dnia dzisiejszego :p i marzy mi sie, by kiedys miec chociaz odrobine podobne podejscie do Niej

Moja jest jak,z ....sennego koszmaru.Natomiast swego czasu mialam długoletniego amanta i jego mama była wspaniała madra kobieta, Najbardziej do dnia dzisiejszego załuje, ze to nie Ona została moja tesciowa :evil: Kontakt mamy do dnia dzisiejszego :p i marzy mi sie, by kiedys miec chociaz odrobine podobne podejscie do Niej

:D to ja powinnam swoją po rączkach całować...

moja jest tak wspaniała, że jak mam do Niej przyjechać to biegnie do warzywaniaka po moje ulubione jabłka :lol: albo dzwoni i pyta"a co Ci zrobic na obiadek"...

Żyć nie umierać z taką teściową.. :wink:

Czasem się zastanawiam jakby to było gdyby zamieszkała z nami...owszem z części obowiązków domowych zostałabym odciążona...ale czy aby napewno nie dochodziłoby do żadnych kłótni??

Czy ktoś w was mieszka może z teściami???

moja jest tak wspaniała, że jak mam do Niej przyjechać to biegnie do warzywaniaka po moje ulubione jabłka :lol: albo dzwoni i pyta"a co Ci zrobic na obiadek"...

Żyć nie umierać z taką teściową.. :wink:

Czasem się zastanawiam jakby to było gdyby zamieszkała z nami...owszem z części obowiązków domowych zostałabym odciążona...ale czy aby napewno nie dochodziłoby do żadnych kłótni??

Czy ktoś w was mieszka może z teściami???

Mój mąż mieszka z teściową :wink: :lol: ta go rozpieszcza wrost :roll: ale wierz mi, takie 'związki' są dobre na odległość.

tak :cry: :cry:

po pierwsze: kwestia wiary-według niej ktos kto nie jest codziennie w kościele to WRÓG,a nie o to przeciez chodzi

wieczne stękanie i kwekanie jaka jest urobiona---gotuje tylko obiad z produktów które JA KUPUJE,pranie przeciez robi pralka,ONA WKŁADA!!!

nadsłuchiwanie rozmów--czasem rozmawiam z mężem zadaje mu pytanie ---a z drugiego pokoju słysze odpowiedz od niej :o

wtrącanie sie do wszystkiego,jak sie ubierac,co jesc ,co myśleć.

gadanie za plecami do obcych ludzi,że juz życ z nami nie może-przy konfrontacji usłyszałam że przesadzam

doszło do tego że wole nawet jak leje i wieje --wyjsc z domu i szwedrać sie bez sensu

najgorsze jest to że do naszych dzieci mówi ze nas do siebie nie zapraszała,że juz ma ich dośc ,a jak wracamy z pracy to udaje słodką i miłą.A dzieciaki maja 10-11-6 lat i nie kłamią.