Aggi 22.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 nie czaujmy się: z własną "starą" nie można czasem wytrzymać, co dopiero ze "starą "starej [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 22.07.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 nie czaujmy się: z własną "starą" nie można czasem wytrzymać, co dopiero ze "starą "starej [/i] gorsze sa jednak mamusie synusiow, ktore uwazaja, ze ich synusiowie sa zle przez swoje zony obslugiwani... Licytujemy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 po co? I tak mam racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 22.07.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 po co? I tak mam racje. Proponuję ugodę: od jednych , jak i drugich trzymać się o 10 strzałów z procy, a jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.07.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 po co? I tak mam racje. Dokładnie Aggi, dokladnie a u mnie jeszcze w gre wchodzi fuul obsługa tesciowej.Ja z małym dzieckiem na rekach przy piersi i galopowałam jej herbate podawac a, pozniej mi zapodala ze cos mam mały biust(EE) i chyba dziecina głodna bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 22.07.2005 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 tak po pierwsze: kwestia wiary-według niej ktos kto nie jest codziennie w kościele to WRÓG,a nie o to przeciez chodzi wieczne stękanie i kwekanie jaka jest urobiona---gotuje tylko obiad z produktów które JA KUPUJE,pranie przeciez robi pralka,ONA WKŁADA!!! nadsłuchiwanie rozmów--czasem rozmawiam z mężem zadaje mu pytanie ---a z drugiego pokoju słysze odpowiedz od niej wtrącanie sie do wszystkiego,jak sie ubierac,co jesc ,co myśleć. gadanie za plecami do obcych ludzi,że juz życ z nami nie może-przy konfrontacji usłyszałam że przesadzam doszło do tego że wole nawet jak leje i wieje --wyjsc z domu i szwedrać sie bez sensu najgorsze jest to że do naszych dzieci mówi ze nas do siebie nie zapraszała,że juz ma ich dośc ,a jak wracamy z pracy to udaje słodką i miłą.A dzieciaki maja 10-11-6 lat i nie kłamią. AGNIESZKO bardzo Ci współczuję...znam to z własnego doświadczenia tyle, że nie z teściową...a zupełnie mi obcą osobą...ale o tym może osobny post?? Rozważamy z mężem...w przyszłości zamieszkać razem z teściową...przeraża mnie troszkę to, co tutaj napisałaś...Co prawda teraz moje stosunki z teściową są jak najlepsze...ale fakt faktem..że to nie to samo co mieszkać pod jednym dachem..troszkę się obawiam ingerencji w moje życie...obawiam się tego, że ja będę chciała coś zrobic po swojemu a teściowa pos wojemu..no ale jakiś kompromis chyba musi być, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 po co? I tak mam racje. Proponuję ugodę: od jednych , jak i drugich trzymać się o 10 strzałów z procy, a jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 22.07.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 po co? I tak mam racje. Dokładnie Aggi, dokladnie a u mnie jeszcze w gre wchodzi fuul obsługa tesciowej.Ja z małym dzieckiem na rekach przy piersi i galopowałam jej herbate podawac a, pozniej mi zapodala ze cos mam mały biust(EE) i chyba dziecina głodna bedzie łomatkoooo, teściowe na Marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ziemskie jak najbardziej stworzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 22.07.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ziemskie jak najbardziej stworzonka. Mam bardzo podobny problem, full servis z mojej strony vs zimne milczenie i krytyka za plecami z drugiej synowe wszystkich nacjii łączcie sie. moze wynajmiemy prom i wsadzimy te Złe i hopp na Marsa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.07.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ziemskie jak najbardziej stworzonka. Mam bardzo podobny problem, full servis z mojej strony vs zimne milczenie i krytyka za plecami z drugiej synowe wszystkich nacjii łączcie sie. moze wynajmiemy prom i wsadzimy te Złe i hopp na Marsa???? a co synkowie w.w na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.07.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ziemskie jak najbardziej stworzonka. Mam bardzo podobny problem, full servis z mojej strony vs zimne milczenie i krytyka za plecami z drugiej synowe wszystkich nacjii łączcie sie. moze wynajmiemy prom i wsadzimy te Złe i hopp na Marsa????Mnie sie podobał pomysl, zalewania tesiowych w ławach fundamentowych, mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.07.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ziemskie jak najbardziej stworzonka. Mam bardzo podobny problem, full servis z mojej strony vs zimne milczenie i krytyka za plecami z drugiej synowe wszystkich nacjii łączcie sie. moze wynajmiemy prom i wsadzimy te Złe i hopp na Marsa???? a co synkowie w.w na to? moj na szczescie jest Oki i sam widzi, co sie dzieje Mamy, to szczescie, ze mieszka daleko, ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 22.07.2005 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ja swojej póki co nie wysyłam , jeszcze mąż by w spółkę z wszedł i to mnie by wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 22.07.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wczesniej moja tesciowa lubiła wbijać mi szpileczki , teraz się już dotarłysmy ale przełomowym momentem była druga synowa podobno teraz ja jestem ukochana ( tak mówią koleżanki mojej tesciowej ) a ta druga beee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 22.07.2005 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wczesniej moja tesciowa lubiła wbijać mi szpileczki , teraz się już dotarłysmy ale przełomowym momentem była druga synowa podobno teraz ja jestem ukochana ( tak mówią koleżanki mojej tesciowej ) a ta druga beee to chyba ja mam najwspanialszą teściową pod słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Mnie sie podobał pomysl, zalewania tesiowych w ławach fundamentowych, mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Mnie sie podobał pomysl, zalewania tesiowych w ławach fundamentowych, mniam, mniam Gosia@, ale chyba u wroga! We własnych lepiej nie, jeszcze sie zaśmierdzi i co zrobisz ?! (pójdę chyba do piekła) piekla nie ma i co teraz ?? podgadywalas mi wczesniej ok czy szykujesz posag?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Szykuję . Kupimy jej strusią fermę. Jak sie na to zapatruje szanowna przyszła teściowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 jajecznica z jednego jaja? chyba omowiny trza zaraic , bo mlody juz zaplanowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts