Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak to jest z tą <teściową>

jag_24

Recommended Posts

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak :cry: :cry:

po pierwsze: kwestia wiary-według niej ktos kto nie jest codziennie w kościele to WRÓG,a nie o to przeciez chodzi

wieczne stękanie i kwekanie jaka jest urobiona---gotuje tylko obiad z produktów które JA KUPUJE,pranie przeciez robi pralka,ONA WKŁADA!!!

nadsłuchiwanie rozmów--czasem rozmawiam z mężem zadaje mu pytanie ---a z drugiego pokoju słysze odpowiedz od niej :o

wtrącanie sie do wszystkiego,jak sie ubierac,co jesc ,co myśleć.

gadanie za plecami do obcych ludzi,że juz życ z nami nie może-przy konfrontacji usłyszałam że przesadzam

doszło do tego że wole nawet jak leje i wieje --wyjsc z domu i szwedrać sie bez sensu

najgorsze jest to że do naszych dzieci mówi ze nas do siebie nie zapraszała,że juz ma ich dośc ,a jak wracamy z pracy to udaje słodką i miłą.A dzieciaki maja 10-11-6 lat i nie kłamią.

:o :o :o AGNIESZKO bardzo Ci współczuję...znam to z własnego doświadczenia tyle, że nie z teściową...a zupełnie mi obcą osobą...ale o tym może osobny post?? :roll:

Rozważamy z mężem...w przyszłości zamieszkać razem z teściową...przeraża mnie troszkę to, co tutaj napisałaś...Co prawda teraz moje stosunki z teściową są jak najlepsze...ale fakt faktem..że to nie to samo co mieszkać pod jednym dachem..troszkę się obawiam ingerencji w moje życie...obawiam się tego, że ja będę chciała coś zrobic po swojemu a teściowa pos wojemu..no ale jakiś kompromis chyba musi być, co? :-?

po co?

I tak mam racje. :wink:

Dokładnie Aggi, dokladnie a u mnie jeszcze w gre wchodzi fuul obsługa tesciowej.Ja z małym dzieckiem na rekach przy piersi i galopowałam jej herbate podawac :evil: :evil: :evil: a, pozniej mi zapodala ze cos mam mały biust(EE) i chyba dziecina głodna bedzie :evil:

łomatkoooo, teściowe na Marsa :evil:

Ziemskie jak najbardziej stworzonka. Mam bardzo podobny problem, full servis z mojej strony vs zimne milczenie i krytyka za plecami z drugiej :( :evil:

synowe wszystkich nacjii łączcie sie.

moze wynajmiemy prom i wsadzimy te Złe i hopp na Marsa????

a co synkowie w.w na to? 8) :lol:

Ziemskie jak najbardziej stworzonka. Mam bardzo podobny problem, full servis z mojej strony vs zimne milczenie i krytyka za plecami z drugiej :( :evil:

Mnie sie podobał pomysl, zalewania tesiowych w ławach fundamentowych, mniam, mniam :lol: :lol: :oops:

a co synkowie w.w na to? 8) :lol:

moj na szczescie jest Oki i sam widzi, co sie dzieje :roll: Mamy, to szczescie, ze mieszka daleko, ufff

Mnie sie podobał pomysl, zalewania tesiowych w ławach fundamentowych, mniam, mniam :lol: :lol: :oops:

Gosia@, ale chyba u wroga! We własnych lepiej nie, jeszcze sie zaśmierdzi i co zrobisz ?! :wink:

(pójdę chyba do piekła) 8)

piekla nie ma

i co teraz ??

podgadywalas mi wczesniej :wink:

ok

czy szykujesz posag?? :lol: :lol: