agatek 29.07.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 czy ktoś buduje dom Amelia z Archipelagu? właśnie zbliżamy się do etapu zwanego stanem surowym otwartym i chętnie wymieniłabym kilka uwag i doświadczeń z kimś kto też buduje Amelię. To podobno drugi dom w rankingu popolarności tej wrocławskiej pracowni a ja nie spotkałam jeszcze nikogo kto zdecydował sie ją budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 agatek ja buduje z archipelaga Irmę podobno nr 1....i rzeczywiscie znam 6 osob ktore ja buduja..w tym 2 z muratora jedna 40 m odemnie.. Amelię budują znajomi....pisz cobyś chciała wiedziec przekaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatek 29.07.2003 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Teskochętnie dowiedziałabym się jak twoi znajomi rozwiązali problem słupów podpierających strop, a które wylądowały mi dość nieoczekiwanie w sypialni. Ważna byłaby dla mnie wymiana doświadczeń na temat usytuowania kuchni (urządzenia) w stosunku do komina wentylacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 zanotowałam i zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 29.07.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Jak juz jestesmy w Archipelagu to skorzystam z okazji i zapytam o Manuele moze ktos ten domek buduje ile was kosztowal stan surowy jakie materialy ile robocizna ? Moj stan surowy otwarty 126 tys. zL tylko materialy i robocizna w tym robocizna 31 tys. dachowka Rupp Ceramika i max, suchy beton, strop i tarasy wylewane, wydaje mi sie ze za duzo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga10 22.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Chętnie poznan doświadczenia osób budujących dom wg projektu Amelia z Archipelagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.07.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wątek trochę stary, ale jest tu. Może ktoś z budujących jeszcze się pojawia na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts