mpb1971 22.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam, interesują mnie ceny za układanie gresu polerowanego ( nie wiem czy to ma wpływ na cenę ), glazury na ścianach, oraz ułożenie mozaiki. Ile wasi fachowcy liczą za obudowanie wanny, ile za brodzik? Czy to prawda, że układając mozaikę należy wkładać krzyżyki pomiędzy każdą kostkę ? Proszę o ceny z Warszawy i okolic. Dodam, że do ułożenia mam ponad 100 m2 podłogi i ponad 60m2 ścian. Dzięki za wszystkie informacje. _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.09.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 jutro Ci odpowiem na te pytania. W każdym razie nie prawda jest ze się wkłada krzyzyki między ,moziaki. Ja mam mozaike i jest to tak, że kwadraciki są przyklejone na siatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.09.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 i juz wiem, własnie rozmawiałam z moim zaprzyjaznionym wykonawcą. Więc tak za gres polerowany płacę 40,00 zł m2 a jesli chodzi o mozaikę to nie daje sie ABSOLUTNIE krzyzyków bo mozna ich juz nie wyjąć. Cena ok 80,00 m2. Jest to długa i mozolna praca ale trzeba miec doswiadczenie w układaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts