BadIDea 10.01.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 i ja chyba skorzystam dzięki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 25.11.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 kafle, kafle, kalfe... A ja zrobilem podstawe z plyt gk i dalem na to zwykly blat kuchenny. pod spodem zrobilem szafki i szuflady. Dzieki drewnianemu stelazowi nie bylo problemu z mocowaniem zawiasow i mehanizmow od szuflad. polecam, choc duzo szpachlowania. wyszlo tak.. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=cdc031441523dce5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 wyszło pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zavadcoff 04.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam,A nie zastanawialiście się, czy nie lepiej blat wykonać z 3cm-etrowgo granitu? Kolorystyka jest pełna, prosty montaż i co najważniejsze - nic nie gnije, żedne fugi nie zachodzą z czasem, łatwe utrzymanie czystości.W naszej łazience zdecydowaliśmy się na granit i jesteśmy bezgranicznie szczęśliwi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 04.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 fajnie ze granit tak was uszczesliwil... musze sobie kupic kawalek.. a tak na powaznie.. to chyba kwestia gustu, bo ja wole drewno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts