Piotr_PA 19.11.2002 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Chciałbym uzyskać informację w jaki sposób wykonać wylewkę nad ogrzewaniem podłogowym? Czy ktoś wykonywał wylewkę - jastrych z podziałem na linie technologiczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 19.11.2002 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Nie bardzo rozumiem pytanie. Co to są podziały technologiczne? - Czy chodzi Ci o dylatacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 19.11.2002 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Nie niechodzi tutaj o dylatacjie lecz o to iż chcę wykonać podłogę taniej niż w przypadku wylewanych podłóg samopoziomujących tzn. podzielę podłogę na cztery części rozdzielone prowadnicami (do równego wykonania podłogi), i zalewać w jeden dzień 2 pola. Następnie na drugi dzeń zdjąć prowadnice i wylać następne dwa pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 19.11.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Opss - no to powodzenia. Z tego co wiem, od dłuższego czasu stosuje sie do szlichty tzw metodę półsuchą. Nie ma potrzeby stosowania żadnych prowadnić (tak przynajmniej zrobili moi fachowcy a wylewka wyszła super prosta)W tym tygodniu będę opisywał w moim dzienniku, jak robili u mnie wylewkę (również nad ogrzewaniem podłogowym). Bedą również zdjęcia - jak jesteś ciekawy zapraszam. [ Ta wiadomość była edytowana przez: am dnia 2002-11-19 13:32 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 19.11.2002 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Dzięki napewno zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 19.11.2002 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Piotr_PA, zajrzyj jeszcze do innego wątku - pisałem tam juz trochę o wylewce:http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=2423&forum=34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts