Willie 22.07.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dostałem oferte okien M&S + okucia pt Siegenia Silvet Tytan + klamki antywłamaniowe Secustic hoppe - czy ktoś ma jakies doświadczenia z tym towarem???? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 22.07.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ja tez mam okna MS tzw 'Tytanowe " z tymi okuciami w zasadzie to nie mają nic wspólnego z tytanem a silver to dlatego że możesz sobie dobrać maskownice zawiasów w kolorze srebrnym. A okucia same w sobie mogą być ale u mnie w jednym oknie ciagle coś się zacinają i nie idzie tego ustawić. Co do klamek to nie wiem bo ja mam takie z guzikiem żeby dzieci nie otwierały ale te to ci odradzam bo to lipa. Ogólnie ten Tytan Silver to szumny slogan reklamowy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 22.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Willie znajdż sobie jakiś normalny profil (Aluplast, KBE, Deceuninck) na normalnych okuciach Roto (taki mercedes wśród okuć) Maco lub Romb (naprawdę dobre a polskie) KBE na Rombie produkuje np Alfa z Ustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.07.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Ja proponuje deceuninck. Mam u siebie co prawda jedno takie okno ale spisuje się o wiele lepiej niz MS. MS-y jakoś nie sprawdziły się gdyż ciągle mam kłopoty z prawidłową praca okuć . Byc może nie wytrzymuja dużego skrzydła bo ja mam takie 1465x1435 i trzeba je co jakiś czas regulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts