RB 22.07.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Zapytanie jak w temacie. Jeden producent drzwi mówi, że najpierw montuje się drzwi a drugi odwrotnie. Ten który mówi,że najpierw drzwi agumentuje to tym, że jeśli najpierw podłogi to później po montażu drzwi panele wokół ościeżnicy są jakby zaniżone od klinowania.Z drugiej strony jeśli zamontuje się wcześniej drzwi, zwłaszcza z ościeżnicami to narażone są na obicia i brudzenie w czasie póżniejszych robót- takie jest moje zdanie. A jak było u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 22.07.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 => http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=51395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 22.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ja zamontowałem najpierw ościeżnice z porty potem położyłem panele i reszte płytek (te kawałki koło ościeżnic) a na końcu skróciłem i zawiesiłem drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts