jarexol 22.07.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 witam!mam domparterowy z uzytkowym poddaszem.jak wykonac przepusty przez strop terriva na wentylacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Tez jestem zainteresowana, mam w planie taki strop i ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 23.07.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 chyba po prostu przekuc lub wyciac - nasza ekipa miala jakies takie urzadzenie - w terrivie kuje sie b. latwo, tylko oczywiscie trzeba ominac belki stropowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 23.07.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Wystarczy wyjąć jeden "gar" i zaszalować go deskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierownik 24.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 witam!mam domparterowy z uzytkowym poddaszem.jak wykonac przepusty przez strop terriva na wentylacje? wstawić zamiast "gara" terivy - pustak wentylacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts