julcik 22.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Mam prośbę ktoś znajomy wraca ze Stanów i pyta co mi przywieźć w formie upominku?Może ktoś z Was był i jest coś niedrogiego ,a czego u nas nie ma.Myślę o czymś np.z rzeczy kulinarnych,zabawek dla dzieci,kosmetykow.A może coś co się po prostu opłaca.Wiem ,że komputery ,elektronika są tam dużo tańsze ale na upominek i tak za drogie.Liczę na szybką reakcję,bo odpowiedź muszę dać dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dolary.Niech przywiezie jak najwiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 22.07.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Oj.Luc chyba się na mnie uwziąłeś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Zapytaj tu: http://www.usa.info.pl/phpBB2/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Oj.Luc chyba się na mnie uwziąłeś!!! Chyba tylko odpowiedzialem na zadane pytanie. Moze zamiast wykrzyknikow,jakies ikonki z podziekowaniami? Co?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 22.07.2005 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Matka,wielkie dzięki.Skorzystałam,zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 nie wiem jak dobry to znajomy , ale polecam bielizne z Victoria Secretmoze nie bedzie wypadalo , sama zdecyduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 22.07.2005 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Z tego co mi mówiła bliska osoba ,która mieszka w NY(nie ta,która chce mi kupić prezent) jest to bielizna dość droga i według niej przereklamowana.Na allegro widziałam fajne topy z tej firmy.Ale wiesz jak to jest z odzieżą,dostałam już raz sweter,który okazał się za mały.Więc chyba się nie pokuszę,ale dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Julcik Bielizna Victoria secret na pewno nie jest przereklamowana.Jak chcesz ,po zgaszeniu swiatla,szalowo wygladac,to tylko ona - Victoria,znaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 to moze pare funtow kawy z DD ,waniliowa jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 to moze pare funtow kawy z DD ,waniliowa jest dobra Pragne przypomniec,ze forumowiczka julcik,ma problem z wartoscia schaboszczaka i kurczaka. Jakies wynalazki z DD - odrzucamy z powodow doktrynalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 22.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No no to fakt - bielizna jest perfekt - wykonana perfekcyjnie co do ostatniej nitki co do ostatniego szewku....ale nie wiem czy na prezent - dla zony na pewno dobra na prezent :) A to z ta kawa to dobry pomysl - no bo co innego mozna wymyslec??? teraz jak to mowia full globalizacja wiec??? Polecam tez inna kawe - Melitta - ja lubie Hazelnut Creme - ummmm... Tak na serio to nie ma co sie pierniczyc ... kazdy owszem podziekuje ale czy tak na pewno bedzie zadowolony ??? ja tam wiem ze kasa zawsze zadowoli choc sa momenty w ktorych nie wypada dawac kasy....no ale przeciez jesli o scislosc chodzi to ciezko na prezent podarowac cos amerykanskiego bo tu wszytsko jest chinskie, koreanskie czy tajwanskie...wiec :) To Ty musisz podjac decyzje --- jedno jest pewne ---tutejsze dolary sa amerykanskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 22.07.2005 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Z tą kawą to dobry pomysł,jestem nałogowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.07.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Melitta jest bez problemu do kupienia w Polsce, to przeciez Niemiecka firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 23.07.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Wiem wiem ... ja tylko polecam bo wedlug mnie jest dobra, no niestety nie bardzo wiadomo co mozna przywiezc do Polski - jak juz mowilam globalizacja produktu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 24.07.2005 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Dolary. Niech przywiezie jak najwiecej. Luc, cierpisz na narcyzm czy megalomanie ? a moze i to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.07.2005 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Luc, cierpisz na narcyzm czy megalomanie ? a moze i to i to Witam. A co na to wskazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 24.07.2005 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 przesadne wyobrażenie o własnej wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.07.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Nie widze logicznego powiazania moich wypowiedzi z tego watku z twoja ocena mnie.Jezeli dobrze pamietam,to watek nie jest o ocenie osoby,tylko o tym,co przywiezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Dolary. Niech przywiezie jak najwiecej. Luc, cierpisz na narcyzm czy megalomanie ? a moze i to i to przepraszam , ze wtrace sie w ten przesympatyczny watek ale mnie z kolei smieszy hipokryzja pewnie , pieniadze nie sa najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts