Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co warto przywieźć ze Stanów czego u nas nie ma- PILNE!

julcik

Recommended Posts

Mam prośbę ktoś znajomy wraca ze Stanów i pyta co mi przywieźć w formie upominku?

Może ktoś z Was był i jest coś niedrogiego ,a czego u nas nie ma.Myślę o czymś np.z rzeczy kulinarnych,zabawek dla dzieci,kosmetykow.A może coś co się po prostu opłaca.Wiem ,że komputery ,elektronika są tam dużo tańsze ale na upominek i tak za drogie.

Liczę na szybką reakcję,bo odpowiedź muszę dać dzisiaj.

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z tego co mi mówiła bliska osoba ,która mieszka w NY(nie ta,która chce mi kupić prezent) jest to bielizna dość droga i według niej przereklamowana.Na allegro widziałam fajne topy z tej firmy.Ale wiesz jak to jest z odzieżą,dostałam już raz sweter,który okazał się za mały.Więc chyba się nie pokuszę,ale dzięki za radę.

No no to fakt - bielizna jest perfekt - wykonana perfekcyjnie co do ostatniej nitki co do ostatniego szewku....ale nie wiem czy na prezent - dla zony na pewno dobra na prezent :) :) :)

A to z ta kawa to dobry pomysl - no bo co innego mozna wymyslec??? teraz jak to mowia full globalizacja wiec???

Polecam tez inna kawe - Melitta - ja lubie Hazelnut Creme - ummmm...

Tak na serio to nie ma co sie pierniczyc ... kazdy owszem podziekuje ale czy tak na pewno bedzie zadowolony ??? ja tam wiem ze kasa zawsze zadowoli choc sa momenty w ktorych nie wypada dawac kasy....no ale przeciez jesli o scislosc chodzi to ciezko na prezent podarowac cos amerykanskiego bo tu wszytsko jest chinskie, koreanskie czy tajwanskie...wiec :) :) :)

To Ty musisz podjac decyzje --- jedno jest pewne ---tutejsze dolary sa amerykanskie

Dolary.

Niech przywiezie jak najwiecej.

Luc, cierpisz na narcyzm czy megalomanie ?

a moze i to i to :roll:

przepraszam , ze wtrace sie w ten przesympatyczny watek :lol:

ale mnie z kolei smieszy hipokryzja

pewnie , pieniadze nie sa najwazniejsze :-?