rrmi 24.07.2005 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 zeby nie bylo , ze sie czepiam julcik napisał: Gotuję nieskomplikowane rzeczy np.schabowy ,kurczak ,co w tym stylu - niestety przeważnie jest to drogie a w innym watku Eluś,tak się zastanawiam,czy to nie jest prawda,że jak się nam lepiej powodzi to przyjaciół też czasem mniej? moze to nie hipokryzja tylko co innego , do bycia niekonsekwentnym i to nie zawsze sa inne , mniej zobowiazujace watki na tym Forum bajdelej to nawet kolezanka starala sie skutecznie zmienic watek sedno wypowiedzi zostalo jednak zacytowane to takie moja wczorajsze spostrzezenia prosty czlowiek ze mnie i lubie proste wypowiedzi mozesz mi zarzucic mieszanie watkow i bedziesz miala racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 24.07.2005 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 O widzę ,że się Warszawka przyczepiła strasznie do kurczaka i schabu(hahaha).A propos tego,że czasami "przyjaciele" się rozpraszają,był już taki wątek na forum na temat zachowania rodziny i znajomych po odwiedzinach na budowie lub w nowym domu.Ciekawe co większość ludzi tam napisała.Niestety nie mam czasu teraz tego szukać.A to bardzo ciekawe.Ja na szczęście jeszcze z autopsji tego nie mogę stwierdzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Eluś,tak się zastanawiam,czy to nie jest prawda,że jak się nam lepiej powodzi to przyjaciół też czasem mniej? i i i Ja na szczęście jeszcze z autopsji tego nie mogę stwierdzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.07.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Rrmi, co chcesz udowodnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 nic agniesiuchcialam , ale juz nie chce nie bede niczego nikomu udowadniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 24.07.2005 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Agniesia,są osoby ,które nie mają nic do powiedzenia w danym wątku,ale czują się lepiej jeżeli mogą na forum wtrącić swoje trzy grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 udzielilam ci dwoch roznych odpowiedzi na twoje pytanie , wiec o co chodzi??reszta to tylko moja uwaga na brak konsekwencji w tym co piszesz nie powinno sie mieszac watkow to wiem i kajam sie za to a jak kiedys napiszesz w jakims watku o fundamentach , ze ...cos a potem w watku o lawach fundamentowych , ze cos...i jak ktos nie bedzie wiedzial , ze czasem sama sobie przeczysz i zasugeruje sie twoja odpowiedzia , to co?tylko o to mi chodzi moja mama , moze nie tak inteligentna , ale gotujaca zawsze mowila , rob tak , zeby ludzie nie mieli sie do czego przyczepic a jak sie slusznie przyczepia , bo bledy popelnia kazdy to przepros za zamieszanie i naucz sie czegos wkoncuczego i tobie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 24.07.2005 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Wiesz co,może nie jestem w takim razie inteligentna ,bo nie łapię o co Ci chodzi.Moja uwaga jest następująca- jak masz jakąś dobrą radę w danym temacie to napisz i o to chyba chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 przeciez napisalam wyzej albo kawa albo bielizna , zaznaczylam , ze z bielizna to nie wiem jaki to znajomy , bo nie kazdy kazdemu moze dac bielizne w prezencie czasem nie wypada podciagnij posty i sprawdzinteligencja nie ma tu nic do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.07.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 ... nie jestem w takim razie inteligentna ,bo nie łapię o co Ci chodzi.Moja uwaga jest następująca- jak masz jakąś dobrą radę w danym temacie to napisz i o to chyba chodzi. Moja dobra rada ,to $ . Zgodzilem sie rowniez na bielizne. Pisalem o tym w postach wyzej. Chyba o to Ci chodzilo?Tzn o dobra rade.Nie rozumiem wiec,o co sie wsciekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 25.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Mam prośbę ktoś znajomy wraca ze Stanów i pyta co mi przywieźć w formie upominku? Może ktoś z Was był i jest coś niedrogiego ,a czego u nas nie ma.Myślę o czymś np.z rzeczy kulinarnych,zabawek dla dzieci,kosmetykow.A może coś co się po prostu opłaca.Wiem ,że komputery ,elektronika są tam dużo tańsze ale na upominek i tak za drogie. Liczę na szybką reakcję,bo odpowiedź muszę dać dzisiaj. julcik W innym wątku piszesz jak zbulwersowała cię spontaniczna reakcja 9letniego dziecka na prezent otrzymany od cioci z zagranicy. Może weż z niego przykład.Więcej spontaniczności a mniej wyrachowania.To odpowiedż nie tylko na dzisiaj.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.07.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 ja przywoże alkohole, zwłaszcza whisky i inne kolorowe napoje wyskokowe, czasami jakieś ubrania markowe kupuję na "sale", jak kupiłem tam jensy KK to chyba ze 3 lata działały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 25.07.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A mnie sie wydaje że takie " co mam Ci przywieźć" to taki zwrot grzecznościowy kiedy ktoś wybiera się do kraju w odwiedziny. Mówi się :"dzięki bardzo ale nie zawracj sobie mną głowy" i szczerze się ucieszyć z najmniejszego prezentu jeżeli się go otrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Proponuję rzeczy u nas trudno dostępne lub drogie:-dobry bourbon-broń automatyczna-Ford Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 25.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A nie wydaje sie Wam wszytskim dziwne ze ktos czeka na prezent bo Wy z ameryki przyjezdzacie a czy tez czeklaby na prezent gdybyscie np przyjezdzali z krajow trzeciego swiata?? to dziwne nie? wiem wiem zaraz napiszecie ze tak czy inaczej - ale to takie dziwne ze ktos bo jest w aaameryce to juz nie moze z pusta reka przyjechac, a jakby np mieszkal na drugim koncu Polski i przyjechal na wizyte po zalozmy 3 latach to wtedy nikt nie sodziewalby sie prezentow co nie?Wtedy flaszka bedzie ok, ale jak juz z aaameryki to to nie starczy...trzeba dac wiecej..Ciekawe czy ktos z Was napisze co chcialby dostac od rodziny do ktorej przyjedzie co??Ja juz zapowiedzialam ze pyyyszne domowe ciacho, a na obiad mlode ziemniaczki z koperkiem do tego kwasne mleko i zolciutkie jajko sadzone --- takie wiejskie.No i tesknie jeszcze za taka wiejska kaszanka i kielbaska - zawsze u babci na wsi bylo pod dostatkiem uuummmm...niebo w gebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 wiesz co ja lubie dostawać z usa? -clinique ..całą serie ...kupowane w kraju chyba są rozcienczane -Gap -Nautica -Ralph Lauren i nic innego mnie nie interesuje ...no chyba ze czekolady z rodzynkami ps. jakbys chciała coś mi koniecznie przywiesc to poprosze azjatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 25.07.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 ...M16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 ...M16 przynajmniej jeden z konkretnym zapotrzebowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 no i najważniejsze jeszcze jako tako (nie tak jak był dolar poniżej 3zł) opłaca się sprowadzać auta z USA, chodliwe są jeepy i vany, dosyć solidnie wygląda Hammer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 widzialam jedrka lepieja w tym Hummerze chyba trzeba sie zapisac , to i ameryka nie bedzie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts