AGNIESZKA31 22.07.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Zapominacie o budowie ,i złota rybka daruje wam weekend marzeń. Jak spedzilibyscie te dwa dni??? Ja jeden dzień na ukochanych koniach,od rana do nocy w siodle najlepiej gdzieś na Nowej Zelandii, a drugi na SPA z Marlinem Mansonem.Bez mojej rodzinki,bez dzieci ,bez kota i mojej cholernej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 22.07.2005 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dodam tylko,że gdyby nasz Muratorek miał jakis konkurs i zastanawiał sie jakie powinny byc nagrody to powinien tutaj zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ech , rozmarzylam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 22.07.2005 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 no dawaj,bez ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.07.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Sobota rano to wyprawa w ocean, żeby posłuchać na własne uszy śpiewającego wieloryba (moje wielkie marzenie), popołudnie z jakimś szałowym, kolorowym drinkiem na brzegu basenu. Wieczorem masaże relaksacyjne....tak ze dwie godziny. Potem poszłabym potańczyć. Potem spaaać do woli. Rano godzinny masaż. Potem nurkowanie z delfinami. Potem masaż relaksacyjny. Dłuuuugi. Całego ciała. Mmmmm...fajowo. Potem wyprawa do planetarium na oglądanie prawdziwych gwiazd, przez prawdziwy teleskop. Potem masaże. Potem...a która to już godzina? To może jakaś pyszna kolacja pełna frykasów, których jeszcze nigdy nie jadłam. Na deser w ogóle nie tucząca chałwa... A potem nie będę chciała wracać do domu.... Co na to Murator? Mam szansę na taką nagrodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.07.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wiecie co?Jestescie okropne materialistki.Dlaczego nikt nie chcialby ,aby jego wymarzony weekend,byl pokojowy.To znaczy ,zeby pokoj ,podczas waszego wymarzonego weekendu,na swiecie panowal.Zeby wojen w weekendzie nie bylo.Zeby kazde,w tym afrykanskie,dziecko nie cierpialo z glodu i pragnienia.Zeby nikt nie umieral.Nikt nie chorowal.Nikt nie meczyl sie zyjac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 23.07.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 No i wlasnie o to chodzilo - czy to Ty LUC??? Moj KRYTYKU??? NIE NIE DO WIARY! A jednak kazdy moze myslec jak tylko mu sie chce co nie? (NO chyba ze to taka sciema) Bardzo sluszne zdanie!!! POPIERAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.07.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Dorotazab Jak na razie,to wpisalas sie ponizej mnie.Nie da sie wiec powiedziec o mnie,ze krytykuje Ciebie,bo nie wiem,co napiszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 23.07.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 nie ten watek Luc......nie tan watek a zupelnie inny....ale moze jestes taki litosciwy i szybko zapominasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.07.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 czy to Ty LUC??? Ooo... a w jaki sposob to wydedukowalas? jak sama widzisz,wady litosciwego,nie da mi sie zarzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 23.07.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 A w taki ze czasem jak sie czyta "Ciebie" to tak jakbys to nie Ty byl tylko inny czlowiek a czasem to szkoda slow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 23.07.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Kurcze nie drocz sie ze mna tylko powiedz jak moge najlepiej i najkrocej powklejac zdjecia??? tu na forum ... tylko nie przesylaj mi linkow bo jestem zmeczona czy znowu musze zakladac album??? - te albumy to porazka - zapomnialam hasla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.07.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 a jaki zwiazek z tematem watku ma Twoja przyjemnosc albo nie,z czytania mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 23.07.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 ok spadam bo czepliwy jestes...........a ja zmeczona i do tego piszesz o jakichs przyjemnosciach.........??????????? nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.07.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Jezeli chcesz wkleic swoje zdjecia,to musisz zalozyc album.albumy maja jakies ograniczenia co do wielkosci zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.07.2005 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 No i wlasnie o to chodzilo - czy to Ty LUC??? Moj KRYTYKU??? NIE NIE DO WIARY! A jednak kazdy moze myslec jak tylko mu sie chce co nie? (NO chyba ze to taka sciema) i kto tu jest czepliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 23.07.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 a nie da sie inaczej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.07.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 23.07.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 ja jestem czepliwa - czasem - (czytaj pozytywnie czepliwa , nie negatywnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.07.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 czepliwa znaczy czepliwa.semantyke zostawmy z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts