Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak wygladałby Wasz wymarzony weekend???

Recommended Posts

Zapominacie o budowie ,i złota rybka daruje wam weekend marzeń. :D Jak spedzilibyscie te dwa dni???

Ja jeden dzień na ukochanych koniach,od rana do nocy w siodle najlepiej gdzieś na Nowej Zelandii, a drugi na SPA z Marlinem Mansonem.Bez mojej rodzinki,bez dzieci ,bez kota i mojej cholernej firmy. :wink:

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sobota rano to wyprawa w ocean, żeby posłuchać na własne uszy śpiewającego wieloryba (moje wielkie marzenie), popołudnie z jakimś szałowym, kolorowym drinkiem na brzegu basenu. Wieczorem masaże relaksacyjne....tak ze dwie godziny. Potem poszłabym potańczyć. Potem spaaać do woli. Rano godzinny masaż. Potem nurkowanie z delfinami. Potem masaż relaksacyjny. Dłuuuugi. Całego ciała. Mmmmm...fajowo. Potem wyprawa do planetarium na oglądanie prawdziwych gwiazd, przez prawdziwy teleskop. Potem masaże. Potem...a która to już godzina? To może jakaś pyszna kolacja pełna frykasów, których jeszcze nigdy nie jadłam. Na deser w ogóle nie tucząca chałwa... A potem nie będę chciała wracać do domu.... :(

Co na to Murator? Mam szansę na taką nagrodę? :wink:

Wiecie co?

Jestescie okropne materialistki.

Dlaczego nikt nie chcialby ,aby jego wymarzony weekend,byl pokojowy.

To znaczy ,zeby pokoj ,podczas waszego wymarzonego weekendu,na swiecie panowal.

Zeby wojen w weekendzie nie bylo.

Zeby kazde,w tym afrykanskie,dziecko nie cierpialo z glodu i pragnienia.

Zeby nikt nie umieral.

Nikt nie chorowal.

Nikt nie meczyl sie zyjac.