Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak wygladałby Wasz wymarzony weekend???

Recommended Posts

Ja zabieram Mojego Mężczyznę do Nowej Zelandii. I nie ma mowy o bujaniu w obłokach - pojedziemy tam i tyle. I to koniecznie w wieku przedemerytalnym, a nie ze sztuczną szczęką, balkonikiem i serca rozrusznikiem ;)

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiecie co?

Jestescie okropne materialistki.

Dlaczego nikt nie chcialby ,aby jego wymarzony weekend,byl pokojowy.

To znaczy ,zeby pokoj ,podczas waszego wymarzonego weekendu,na swiecie panowal.

Zeby wojen w weekendzie nie bylo.

Zeby kazde,w tym afrykanskie,dziecko nie cierpialo z glodu i pragnienia.

Zeby nikt nie umieral.

Nikt nie chorowal.

Nikt nie meczyl sie zyjac.

Bo to nie konkurs na Miss :) Tylko tam wszystkie dziewczyny mają takie marzenia :lol:

Mnie wystarczyłby jeden dzień: Na norweskich fiordach, albo na wrzosowiskach w okolicach nadmorskich klifów w Irlandii, na kompletnym odludziu. Wczesna jesień, poranek, ciepły sweter, wschód słońca, szum traw albo wrzosów, wiatr. Mogłabym godzinami patrzeć na morze i niebo. Nic więcej - tylko siedzieć i patrzeć, koić nerwy, paść wzrok, oddychać morzem i wiatrem...

Mnie wystarczyłby jeden dzień: Na norweskich fiordach, albo na wrzosowiskach w okolicach nadmorskich klifów w Irlandii, na kompletnym odludziu. Wczesna jesień, poranek, ciepły sweter, wschód słońca, szum traw albo wrzosów, wiatr. Mogłabym godzinami patrzeć na morze i niebo. Nic więcej - tylko siedzieć i patrzeć, koić nerwy, paść wzrok, oddychać morzem i wiatrem...

W Irlandii leje i paskudna pogoda.

Irlandczycy przyjeżdżają do nas jak na wakacje w tropiki ...

Przydałoby się trochę chłodku

Ja z nostalgią wspominam romantyczną podróż (poślubną...) do Normandii i Bretanii - tam też jest trochę irlandzkich klimatów - morze, wiatr, klify, cudne kamieniste plaże, na których w promieniach zachodzącego słońca piliśmy francuskie bełty całymi butelkami, samotnie, bo ludzi tam było niewiele ...

eh, wcale mnie nie ciągnie do Turcji czy Tunezji ...