Jarek_75 22.07.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam wszystkich w związku z tym że nie znalazłem żadnego wątku na forum dotyczącego wkładu kominkowego Gall 700 prosiłbym wszystkich którzy montowali lub użytkują ten że wkład o opinię na jego temat. Jestem na etapie zakupu i sprzedawca zapewnia że są to bardzo dobre wkłady rodzimej produkcji o bardzo dobrych parametrach. Z góry dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_75 23.07.2005 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 No co jest nikt nie ma teakiego wkładu ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_75 24.07.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 No proszę, nie zaglądają tu żadni instalatorzy kominków cz co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 22.08.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 zastanawiam się nad tym wkładem ale rzeczywiście jest niewiele info na jego temat,ktos uzytkuje i może napisać opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzanka 08.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To ja się dolaczam do prosby o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 09.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wkład o korzeniach z wytwórni Cheminees de la chenaie. Formy skopiowane i odlewany w Polsce jako Gall. Dobry wzorzec, niezła kopia, jeśli ktoś się fascynuje żeliwem. Jak w działaniu ? Czekamy. Możemy długo poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 16.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 jest jakiś użytkownik który napiszę kilka słów o tym wkładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xenoncat 05.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam dziś odpaliłem mój kominek GALL 700 z dolotem powietrza i z szybrem.Jest o czym mówić ale nie chce mi się wiele pisać,po prostu nie działa tak jak trzeba,po pierwszym odpaleniu szyba zrobiła się w dwóch miejscach taka czarna że szok a palone było super suchym drewnem,po drugie nie ma cugu-czyli po zamknięciu szyby od razu ogień robi się o połowę mniejszy i powoli się pali prawie wygasa.Dom mam nowy,komin ceramika wszystkie wysokości grubości są ok,dolot powietrza ok 6-7 metrów od kominka wychodzi na zewnątrz i dupa.Koleś który go montuje mówi że one tak mają że tak się będzie palić że po prostu będzie się palić ale nie będzie w nim huczeć heheh myślałem że padnę jak to usłyszałem.Coś u mnie jest z tym dolotem ponieważ jak jest otwarty na maxa to się coś tam pali a jak go zamknę całkowicie to może z 5% ogień przygasa troszke za mało mi się wydaje te powietrze z dolotu idzie.Nie wiem,nie jestem fachowcem a wszyscy fachowcy są takimi fachowcami że każdy gada co innego i ich kominki są najlepsze i na pewno by działały.Jak uda mi się to wszystko zrobić żeby działało to napisze na pewno pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts