ewik74 23.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Zrobiłam straszny błąd Nie zerwałam folii w roku, w którym montowali mi rolety zewnętrzne do okien. I mam zabawę: dzisiaj przy zdzieraniu folii z jednej rolety spędziłam 4 godziny! A przede mną tyle okien! Pomocy! Czym to cholerstwo potraktować, żeby zeszło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 23.07.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Możę suszarką do włosów, ale delikatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 23.07.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 broń boże nie suszarką bo jeszcze pogorszysz jak to są ralety białe lub inne nie w okleinie spróbuj płynek do naczyń nierozcieńczonym i skrobaczką do szyb samochodowych jak nie pójdzie to zarezerwuj sobie po te 4 godziny na każde okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts