ulek 23.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Witam, Proszę o poradę gdzie w Poznaniu lub okolicymożna kupić dobre jakościowo i w rozsądnejcenie drzwi wewnętrzne z litego drewna. Jakoś nie mogę znaleźć firmy, która robiłabytakie drzwi.. większość proponuje okleinę drewno-podobną... ale mam nadzieję, że źle szukam.. Z góry bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 24.07.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Nie jestem z POznania, ale czy sprawdzałeś drzwi firmy Dziadek? JA takie mam, własnie zabieram sie do malowania ich lakierobejcą. Chyba mają też wersje już pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulek 24.07.2005 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Niestety nie mogę otworzyć ich strony, ale dziękuję - sprawdzę tę ofertę. Czy ktoś doradzi mi jeszcze jakieś firmy, zajmujące siędrzwiami drewnianymi? Pozdrawiam, Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 25.07.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Polecam - http://www.slowinscy.pl, maja swoje biura na Międzychodzkiej i na Winogradach. Zrobili mi drzwi z płyty meranti co prawda, i są bardzo piękne. Widziałam u nich drzwi z drewna dębowego - są jeszcze piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia 25.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Jesli chcesz z litego drewna to najlepiej chyba będzie podjechać do stolarza w Swarzędzu A ilu ich tam jest to chyba się orientujesz Ja kiedyś pytałam z ciekawości o cenę takich drzwi wewnętrznych z dębowego litego drewna.... za sztukę coś ok. 1700 zł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 21.02.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 A czy ktoś może mi polecić ładne drzwi wewnętrzne (drewniane lub fornirowane) w Łodzi lub jej okolicy? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 21.02.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Drzwi z litego drewna są w każdym pierwszym lepszym hipermarkecie budowlanym ich cena to około 200-400 zł oczywiście bez klamek, zamków, oszklenia i w stanie surowym(trzeba sammeu bejcować, lakierować) ładne drzwi sprzedaję tez taki gostek na allegro http://allegro.pl/item167448136_drzwi_wewnetrzne_drewniane_z_futryna.html Widziałem je na żywo i wyglądają bardzo ładnie Ja będe wybierał opcje numer jeden głównie ze względów finansowcyh i jak i równierz z tego powodu że nie muszę płacić za coś komuś co mogę i umiem wykonać sam Napewno odradzam drzwi firmy PORTA, bo od 6 lat mam je w mieszkaniu i za każdym razem jak je widze mam ochotę wziąść siekiere i zrobić z nimi porządek Ale z tego ci widzę sama nie chcesz okleiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 21.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Napewno odradzam drzwi firmy PORTA, bo od 6 lat mam je w mieszkaniu i za każdym razem jak je widze mam ochotę wziąść siekiere i zrobić z nimi porządek A dlaczego? Cos sie dzieje z okleina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3porzeczki 21.02.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tak dla orientacji ja za wewnętrzne sosonowe, obłogowane (na zewnątrz oklejane są wyselekcjonowanymi płatami sosny, bez sęków itp), bejcowane, lakierowane z mlecznymi szybami bezpiecznymi (klejonka) futryną, opaską, montażem i zamkiem płaciłam 1150 zł za sztukę, podobne dębowe lub z mahoniu kosztują ok 1700 zł. Nie stać nas było na dąb, więc mamy sosnę, w każdym razie to lite drewno i to się liczy.Tak wyglądają http://images12.fotosik.pl/19/3ccb7b8bc324e881med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 21.02.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Napewno odradzam drzwi firmy PORTA, bo od 6 lat mam je w mieszkaniu i za każdym razem jak je widze mam ochotę wziąść siekiere i zrobić z nimi porządek A dlaczego? Cos sie dzieje z okleina? Jest nietrwała. Jest na jakimś papierze na niedużych pomieszczeniach od wilgoci po prostu łuszczy się i odpada. W pomieszczeniach normalnego użytku też można to zaobserwować tylko znacznie w powolniejszym tempie. Same drzwi i ościeżnica są po prostu tandetnie wykonane. Szyba w drzwiach jest dzielona ramką która po prostu odpadnie po pewnym Jak trzasnąłem u siebie w pokoju to wogóle pękła za te pieniądze to jest syf syf i jeszcze raz syf Wstawiam zdjęcia przepraszam że nie najlepszej jakości ale z telefonu: http://images20.fotosik.pl/81/d4c515c3c05f7da0.jpg Ramka jest oczywiście wykonana z jakiejś masy papierowej, oraz jest nakładana na całą szybe http://images20.fotosik.pl/81/b1f3cca987df4cae.jpg http://images21.fotosik.pl/12/3e6ef38146e7ebb4.jpg Tego że wymieniłem metalowe futryny w mieszkaniu w bloku oraz, to że wymieniłem te komunistyczne drzwi na porte żałuję do tej pory i pluje sobie w brodę. A miały być z pełnego drewna sosnowego , ale coś się w główcę przestawiło bo tak ładnie wyglądały...na wystawie A zreszta wątków na forum na temat tego że porta to badziew jest molto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 21.02.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 O matko! Te drzwi maja na prawde 6 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 21.02.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Powiem tak te drzwi tak wyglądały po jakiś 2-3 latach tylko nic z nimi nie robimy bo za pare miesięcy całe mieszkanie idzie do generalnego remontu Drzwi od dużego pokoju są już odnowione własnoręcznie(zdarcie farby, szlif niedoróbek, i malowanie) teraz się trzymają i jakoś wyglądają. Nawet przyzwoicie No ale ja cały czas wiem co w nich siedzi, a nie po to były kupowane żeby je zaraz odnawiać. Naprawde mocno zachęcam do kupowania zwykłych drzwi sosnowych z pełnego drzewna wcale to nie jest drożej a wszczególności kiedy sami je zabejcujemy-polakierujemy a efekt wspaniały Interesu w tym nie mam rzadnego ale po co się wkur.... że się kase wbłoto wywaliło a do tego ma się badziew Dla chętnego jak znajdę czas mogę powstawiać zdjęcia 5 par drzwi z ościeżńicami bo każda znich wygląda lepiej od drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chudy67 23.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A czy ktoś może mi polecić ładne drzwi wewnętrzne (drewniane lub fornirowane) w Łodzi lub jej okolicy? Z góry dziękuję[/quote Moim zdaniem drzwi wewnetrzne drewniane (fornir) model" magic" bezfelcowe są bomba-Sokólka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 23.02.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 ale sokółka, o ile wiem ceni sobie baardzo swoje produkty. Czy ktoś ma doświadczenia dot. drzwi z sokółki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chudy67 25.02.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Według mojego rozeznania to przy 22% VAT wychodzi jakieś 1450.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 28.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Po drzwi warto pojechać pod Olsztyn do Westo.(trochę daleko ) Pojechałem i nie żałuję warto było .http://www.westo.pl . Decyzja należy do inwestora Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 28.02.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Napewno odradzam drzwi firmy PORTA, bo od 6 lat mam je w mieszkaniu i za każdym razem jak je widze mam ochotę wziąść siekiere i zrobić z nimi porządek A dlaczego? Cos sie dzieje z okleina? Jest nietrwała. Jest na jakimś papierze na niedużych pomieszczeniach od wilgoci po prostu łuszczy się i odpada. W pomieszczeniach normalnego użytku też można to zaobserwować tylko znacznie w powolniejszym tempie. Same drzwi i ościeżnica są po prostu tandetnie wykonane. Szyba w drzwiach jest dzielona ramką która po prostu odpadnie po pewnym Jak trzasnąłem u siebie w pokoju to wogóle pękła za te pieniądze to jest syf syf i jeszcze raz syf Wstawiam zdjęcia przepraszam że nie najlepszej jakości ale z telefonu: http://images20.fotosik.pl/81/d4c515c3c05f7da0.jpg Ramka jest oczywiście wykonana z jakiejś masy papierowej, oraz jest nakładana na całą szybe http://images20.fotosik.pl/81/b1f3cca987df4cae.jpg http://images21.fotosik.pl/12/3e6ef38146e7ebb4.jpg Tego że wymieniłem metalowe futryny w mieszkaniu w bloku oraz, to że wymieniłem te komunistyczne drzwi na porte żałuję do tej pory i pluje sobie w brodę. A miały być z pełnego drewna sosnowego , ale coś się w główcę przestawiło bo tak ładnie wyglądały...na wystawie A zreszta wątków na forum na temat tego że porta to badziew jest molto To, co widac na Twoich zdjeciach nie moze pomiescic mi sie w glwie . Ja tez mam drzwi Porty od ponad 2 lat i nie moge im nic zarzucic. Wygladaja jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 28.02.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Porta ...to nie jest jakaś rewelacyjna jakość. Ale to co Ty masz na zdjęciach to chyba z jakiegoś starego domu przedwojennego do rozbiórki Co robiliście z tymi drzwiami ? W wodzie stały czy co???? 6 lat to przecież nie tak dużo....interesujące .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokiet 17.07.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) Archeologia i debiut Edytowane 18 Lipca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszzz 03.03.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam, chciałbym wszystkich ostrzec przed firma drzwihelka.pl - producenta drewnianych drzwi wewnatrznych, ktora oferuje sie na allegroPan Hełka to mistrz sciemniaczy, przyjal zamowienie, wymiary a pozniej tylko obiecywal ze za tydzien juz jestem. po 3 miesiacach nie potrafili sobie przypomniec o zamowieniu. Pozniej juz tylko obiecywanie. po kolejnym miesiacu okazalo sie ze nawet nie zaczeli realizacji zamowienia.Zamiast przeprosic i konkretnie powiedziec ze nie potrafia zrobic drzwi to sprawe rozwiazuja obiecywaniem.Po 50tym telefonie i kolejnej obietnicy, zrezygnowalem.Nie polecam nikomu tej firmy. Szkoda czasu i nerwow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts