Francuz75 24.07.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 mam takie pytanie do forumowiczow: gdzie moge znalezc informacje na temat wykonywania roznego typu efektow malarskich i gladzi dekoracyjnych. mam kilka pomyslow na wyremontowanie maieszkania ale to za malo.z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gbrzeczy 27.07.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ostatnio byłem w Castoramie i widziałem przykłady bardzo fajnie pomalowanych ścian, umożliwiał to specjalny zestaw firmy FOX. Zajrzyj na http://www.fox-dekorator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 30.07.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Poszukaj materiałów firmy Oikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts