robinia 24.07.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Zupełnie nie wiem, czy możliwe jest powieszenie firanki na okno trójkątne, w lukarnie o kształcie trójkąta równoramiennego. Jak zainstalować karnisz? A jeśli nie, to jakie sa inne rozwiazania? [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 powiedz jeszcze czy kat tego trojkata skierowany sie do gory czy do dolu , NAJLEPIEJ WKLEJ ZDJECIE i co chcesz czy karniesze z firankami czy zaluzje ? mysle , ze na zamowienie da sie takie zaluzje zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinia 25.07.2005 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 powiedz jeszcze czy kat tego trojkata skierowany sie do gory czy do dolu , NAJLEPIEJ WKLEJ ZDJECIE i co chcesz czy karniesze z firankami czy zaluzje ? mysle , ze na zamowienie da sie takie zaluzje zrobic kąt ostry do góry, jest to po prostu okno na kształcie trójkątnej lukarny.Coś nie mogę wkleić zdjęcia, jest to "Lidia" na http://www.archipelag.pl. Najpierw myślałam o karniszu, ale teraz ...sama nie wiem, bo nie wiem, czy karnisz jest możliwy.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts