Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trac? prace

Tomaszos

Recommended Posts

Anka to ich szukaj. Może kilka razy się sparzysz. Nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi. Jak się zachaczylisci to na pewno na jakiś czas. Uderz do sąsiadek (chociażby po sól), a najlepiej zapoznawczo (flaszeczka winka). Ale nie zamykajta się w 4 ścianach bo to nic nie da, tylko się czas traci.

a czas to pieniądz :wink:

• 5 weeks później...
  • Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

MAM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Oj jak dobrze to napisać :)

Właśnie poprosiłam pracodawcę o skrócenie okresu wypowiedzenia, bo od środy pracuje juz gdzie indziej. Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszło :) :) :), bo pensje będę miała o 30 % wieksza niz do tej pory :). Wciąż nie sa to duże pieniądze, ale temet budowa znów może byc wyciągniety z szafy :)

Ależ się cieszę !

I dziękuje wszystkim za wsparcie :) :) :)

No wiesz co Wwiola....! :evil:

Właśnie się zbierałam do pisania postu pocieszającego dla Ciebie, jechałam w dół kolejno po postachi myślałam co by Ci tu napisać, a tu proszę! - już nie trzeba pocieszać :D Gratulacje! :p :D

Aniu, a Ty się też nie martw - zobacz co się dzieje - załamka, brak nadziei a zaraz potem radość i na dodatek lepsze warunki niż poprzednie :o Kroyena dobrze Ci pisze: nie zamykaj się na ludzi, staraj się teraz właśnie jak najwięcej ich poznawać i otwarcie mów jaka jest sytuacja, szukaj w ogłoszeniach itp. Zatrudnij też męża, niech i on się rozgląda i gada z ludźmi na temat Twojej pracy. Zobaczysz, będzie dobrze, trzymam kciuki! :D

• 4 weeks później...

Pracuję już 3 tygodnie w nowej firmie i jestem bardzo zadowolona :D (tfu tfu na psa urok, żeby nie zapeszyć :D :D :D ) : robie to co umiem i lubię , współpracownicy mili atmosfera przyjazna a i szef nie za dużo sie czepia :wink: . Dzis naprawde z czystym sumieniem mogę napisac

"NIE MA TEGO ZŁEGO CO, BY NA DOBRE NIE WYSZŁO "

Pewnie , ze samo poszukiwanie pracy i sprawy z tym związane są stresujące i do najmilszych nie należą, ale warto sie pomeczyć.

Aniu, może także i u Ciebie jest optymistyczniej. Jeśli nie... nie załamuj sie !!! Trzeba szukać, rozglądac się, łapac się każdej okazji a być może za rogiem jest firma, która akurat Ciebie szuka... Życzę Ci tego z całego serca i pozdrawiam gorąco !!!

Jutro podpisuję umowę o pracę!!!

Co prawda na okres próbny 3 m-ce, ale to też już coś. Jeszcze niewielkie pieniądze, ale lepszy rydz niż nic. W dodatku w obliczu kredytu i rat.

Dzięki Wszystkim za wsparcie (kroyena - jesteś super!!!), słowa otuchy i dobre rady. Mimo wszystko warto jest próbować.