m.dworek 24.07.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 witam z pieknego slaska wlasnie jestem na etapie izolacji na lawach okazalo sie ze ulegly one uszkodzeniu jak jest przekroj lawy prostokatny 70x35 cm to rog tego przekroju taki trojkat 10x10cm w dwu miejscach odpadl na jakijs dlugosci 2 metrow podejrzewam, ze jest to wynikiem poruszenia szalunku po wzlaniu law (tzlko tak moge to wztlumaczyc...) jak bedyie troche czasu to wkleje zdjecie mial ktos podobne przygody z wylewaniem monolitu??? a co do silikatow to chyba zamiast ludyni zamowie silke wyjdzie mnie tzle samo albo i taniej??? tzn okolo 54 PLN za m2 silki E 18 drazonej brutto z transportem i rozladunkeim chcialem kupic ludynie ale oni nie maja transportu z HDS no i cena w sumie tez nie jest jakas niska specjalnie.... co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 24.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 jestem na etapie izolacji na lawach okazalo sie ze ulegly one uszkodzeniu jak jest przekroj lawy prostokatny 70x35 cm to rog tego przekroju taki trojkat 10x10cm w dwu miejscach odpadl na jakijs dlugosci 2 metrow jezeli jest to "górny" trójkat ławy to nic strasznego sie nie stało. ( górny róg sie odłupał ) i tak pod wzgledem wytrzymałosciowym nie miał on znaczenia ( nie pracował ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 24.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 witam z pieknego slaska wlasnie jestem na etapie izolacji na lawach okazalo sie ze ulegly one uszkodzeniu jak jest przekroj lawy prostokatny 70x35 cm to rog tego przekroju taki trojkat 10x10cm w dwu miejscach odpadl na jakijs dlugosci 2 metrow podejrzewam, ze jest to wynikiem poruszenia szalunku po wzlaniu law (tzlko tak moge to wztlumaczyc...) jak bedyie troche czasu to wkleje zdjecie mial ktos podobne przygody z wylewaniem monolitu??? a co do silikatow to chyba zamiast ludyni zamowie silke wyjdzie mnie tzle samo albo i taniej??? tzn okolo 54 PLN za m2 silki E 18 drazonej brutto z transportem i rozladunkeim chcialem kupic ludynie ale oni nie maja transportu z HDS no i cena w sumie tez nie jest jakas niska specjalnie.... co wy na to? Co do ław - pokaż to jakiemuś specjaliście. A co do silikatów - mam podobne odczucia. Mimo, że z Ludyni do mnie jest tylko jakieś 40 km, to cena nie jest atrakcyjna, nie mają HDS-u i rabatu nie dają. Tymczasem silkę mam umówioną z prawie 30% rabatem, muszę tylko zapłacić za transport z HDS jakieś 400-500 zł, za 100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Leon ten link do projektu nie dzialamozesz cos z tym zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts