Jacobina 24.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Czy pasek gresu w kolorze podłogi (jasny beż) połozony na ścianie tuż przy podłodze (tzw brudnik) optycznie powiększa czy pomniejsza łazienkę? Spotkałam się z dwoma odwrotnymi teriami i juz sama nie wiem co mam myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2005 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 moim zdaniem napewno jest taki pasek potrzebny , ale czy pomniejszy czy powiekszy ? nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.07.2005 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Jak na moje, to jasny beż ani nie powiększy ani nie pomniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.07.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Jak na moje, to jasny beż ani nie powiększy ani nie pomniejszy. Ciemny tez nie pomniejszy ani nie powiekszy moze natomiast obnizyc albo podwyzszyc optycznie pomieszczenie i to takze nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-kra 25.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 tez sie nad tym zastanawiam. dodatkowo nie wiem czy w takim razie mialyby to byc 3 pasma kolorów tzn:c. niebieskie w kolorze podłogi (1/3 plytki czyli ok 10 cm), potem niebieska glazura ciemniejsza 1,5 plytki i do gory j. nieb.w ten sposob wychodza mi 3 kolory i nie wiem jak to by wygladało i czy w tym przypadku nie rezygnowac z tej wartwty w kolorze podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts