robert7 25.07.2005 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Czy ktoś używa taki kocioł? - jak on się sprawuje, jaką powierzchnię ogrzewa? - proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birdy 18.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja też się przymierzam. I jak, zdecydowałeś się? Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert7 18.01.2006 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 tak, kupiłem, co do wrażeń, to jeszcze nie mieszkam, ale instalacja jest uruchomiona (narazie tylko ogrzewanie ponieważ nie mam wody). Kocioł pracuje cicho, co do spalania to nie mogę nic powiedzieć, co do ciepłej wody też nie, mam tylko obawy jak to będzie z komfortem ciepłej wody, ale zobaczymy. A co Ty słyszałeś na temat tego kotła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birdy 19.01.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 No same dobre rzeczy, choć sprzedawcy ostatnio to jakiegoś małpiego rozumu dostali i wciaż w kółko "Saunier Duval". Chyba jakies marże mają nieludzko wysokie.Ale do rzeczy - na pewno Junkers, bo obecnie mieszkam w segmencie i mam Junkersa, tylko starego, z otwartą komorą. Teraz buduję dom, mały, 115m2 z jedną łazienką, malutka kotłownią, i jedyne co mi nie daje spokoju, to czy ZASOBNIK 48l DA RADĘ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts