leho 25.07.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Czy ktoś ma lub słyszał o kotłach Sounier Duval? Czy są dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 25.07.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Saunier Duval - wpisz tę nazwę w wyszukiwarce Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leho 25.07.2005 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Saunier Duval - wpisz tę nazwę w wyszukiwarce Krzysiek Rozumiem i tak zrobiłem wcześniej ale chodzi mi bardziej o doświadczenia z tymi piecami podczas eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.07.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Mialam w mieszkaniu przez 5 lat dwufunkcyjny Saunier Duval. Sprawowal sie przyzwoicie, oprocz normalnych problemow z dwufunkcyjnymi kotlami (typu spadek cisnienia wody pod prysznicem jak ktos otworzyl kran w kuchni ) klopotow nie bylo. Raz spanikowalam, bo nie mialam cieplej wody i noworodka w domu - okazalo sie, ze zgasl plomyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aghula 25.07.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Mam w domu piecyk gazowy Saunier Duval od 4 lat - mieszkam jeszcze w bloku, ale się buduję . Spisuje sie znakomicie, 0 problemów - działa bezawaryjnie, jest estetyczny - cóż chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 25.07.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Miałam. Zainstalowany w 2000 roku. Podczas ostatniej zimy zepsuł się czujnik odpowiedzialny za sygnalizowanie zapchanego komina i piec wyłączał się co chwilę - tragedia. Wymienialiśmy czujnik dwa razy. Psuł się zawsze, kiedy wyjeżdżaliśmy na weekend i temperatura w domu była ustawiona na niższą niż zazwyczaj, czyli piec nie pracował na pełnych obrotach. Trzeba było zdrutować coś tam z tyłu pieca (ale to niebezpieczne) jak za "króla ćwieczka".Mój mąż twierdzi, że już nigdy nie kupi francuskiego g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peez 25.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 jakos dziala ale jest dosyc glosny, poza tym "system" uzupelniania wody gdy nieco spadnie jej poziom w obiegu jest dosyc idiotyczny dziwie sie ze cos takiego wymyslili Francuzi - mysle ze sami tego bez speca nie sa w stanie uzupelnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franek Dolas 27.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Pracowalem kilka lat temu w tej firmie (na studiach). Robia przyzwoite piece, mniej znane niz konkurencja, ale mysle ze rownie dobre. Glowna siedziba jest w Wawie (nie wiem dokladnie gdzie bo sie przeniesli z Połczyńskiej kilka lat temu do wiekszej siedziby). Mozesz sie tam przejechac i zobaczyc na wlasne oczy. Najlepiej pogadac z instalatorami na miejscu - oni maja zwykle uprawnienia na instalacje wiekszosci firm produkujacych piece i wiedza najlepiej co jest dobre a co nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts