mkobylarz 16.12.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witamdoradźcie co jest "na czasie", co bardziej praktyczne?Niebawem wchodzimy z ekipą do środka nowo wybudowanego domu i mam zgryz.Malować czy tapetować?Doradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 17.12.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam doradźcie co jest "na czasie", co bardziej praktyczne? Niebawem wchodzimy z ekipą do środka nowo wybudowanego domu i mam zgryz. Malować czy tapetować? DoradźcieJA bym radził malować. Ale to jest pytanie jak np "co na schody drewno czy marmur?" Możesz malować, możesz tapetować bo to TWÓJ nowiutki dom i rób to co Tobie się bardziej podoba. Można znaleźć piękną tapetę, zależy co kto lubi, ale ja bym jednak malował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 17.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja też bym malowała, tapetę trudniej zmienić, przemalowanie ściany na inny kolor, gdy się znudzi/zabrudzi/ nie podoba jest łatwiejsze. Ale ostatecznie samemu trzeba podjąć decyję- a może trochę tak, a trochę tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nortbe 20.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Im krótszy włos na wałku tym mniejszy „baranek”. Polecam wałki z pokryte owczą wełną – mniej chlapią, dobrze chłoną i oddają farbę. Tylko beckers, jeżeli ściany są dobrze przygotowane wówczas półmat daje znakomity efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SANIER 19.12.2022 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Jeśli masz problem z dobraniem odpowiedniego wałka do malowania ścian, polecam artykuł: https://www.sanier.pl/bw-hasla/jak-wybrac-walek-do-malowania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts