marc27 25.07.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Mam mieszkanie w nowo wybudowanym budynku. Chcem położyć gres w kuchni i przedpokoju. Nie wiem jaką fugę kupić.Z góry dziękujęMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 25.07.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Najlepiej taką, jaką poradzi ten co układa gres... (przynajmniej nie będzie narzekał, że inwestor kupił złą!)U mnie jest przede wszystkim Kerakoll ale pewnie jest wiele innych równie dobrych. Natomiast musi być dopasowana do szerokości spoiny. Od siebie to polecam jeszcze wstrzemięźliwość jeśli chodzi o kolor - najlepszy jest szary, bo nie widać tak zabrudzenia (korytarz, kuchnia!) i łatwiej dobrać silikon. A gres już masz? Najlepiej z jedną płytką pójść do sklepu i tam z wzornika dobrać kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 25.07.2005 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 gres już mam. Kerakoll a co to za firma. Maja wybór kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 25.07.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 http://www.kerakoll.pl/ Co to za firma? Nie wiem. Popularna w okolicznych sklepach i polecona przez kafelkarza z wieloletnim doświadczeniem.Wybór kolorów? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 25.07.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Ja dawałem Sopro - nie przepuszcza wody. Ale ten temat był tu gdzieś niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.07.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Też daliśmy Sopro. Dałam się skusić na to perlenie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 25.07.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Ja mam u siebie fugę Sopro i Mapei. Obie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 25.07.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Radzę PCI Nanofug .Znakomity produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 26.07.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 polozylem SOPRO, ale nie zauwazylem oslawionego perlenia :-// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 29.07.2005 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Właśnie kupiłem klej sopro elastyczny 450-tke. Też chyba kupię fugę tej firmy (a czy może być fuga innej firmy? możliwe że kolor będzie lepszy).Czy może być fuga perłowa sopro zarówno do kafelek na ścianę i podłogę do łazienki i do gresu na podłogę w kuchni i przedpokoju?PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 polozylem SOPRO, ale nie zauwazylem oslawionego perlenia :-// Ja też jeszcze nie zauważyłam ale dałam się na to skusić. Zobaczymy jak będzie w praktyce. Czy może być fuga perłowa sopro zarówno do kafelek na ścianę i podłogę do łazienki i do gresu na podłogę w kuchni i przedpokoju? Nadaje się zarówno na ściany jak i podłogi. Nadaje się też na ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts