Eluś 25.07.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Proszę Was o jakieś sugestie odnośnie wyjazdu na krótkie wakacje. Do dyspozycji mamy góra 5 dni. Wiem że końcówka lipca to nie czas na planowanie takich spraw skoro jednak pojawiły się środki i pomysł to czemu nie. Ukochane góry odpadają. Znajomi proponują nam wyjazd nad morze w końcówce sierpnia. Propozycja bardzo kusząca ale odległość jaka nas dzieli spowoduje że dwa dni wypoczynku spędzimy w podróży. Dlatego też mąż myśleli o „Mazurach” jego zdaniem to znacznie bliżej i chyba taniej. W dodatku dzieci już zaliczą kolonie. Przeglądałam http://www.agroturystyka.pl ale niestety jeżeli chodzi o ten konkretny rejon niczego konkretnego nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.07.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 ze 4 lata temu byłem w Wiżajnach, wszystko umówiłem telefonicznie, wynajeliśmy domek, ceny tam były niskie, blisko jeziora, było fajnie, tanie obiady u gospodarza, łowienie rybek, akurat niedaleko kręcili film Pan Tadeusz. Ze 2 lata temu pojechałem do Augustowa na pare dni zdecydowaliśmy się na pole namiotowe, też O.K, przystępne ceny prysznic i WC na polu był, bliziutko do wody i restauracji, wyciąg do nart wodnych, kajaki, rowery wodne, itd.. w Niedziele był konkurs pływanie na byle czym i koncert zespołu Łzy.... słowem niby nic nadzwyczajnego, ale było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.07.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Zobacz stronkę http://www.suwalszczyzna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plaza123 13.08.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Po urlopie chciałbym odświeżyć wątek bardzo pozytywnym przeżyciem Polecam jezioro Dąbrówno niedaleko Grunwaldu. Piękne czyste jezioro. A największą atrakcją jest mały sklepik-bar w Leszczu nad brzegiem jeziora, gdzie trzy panie serwują królewskie wręcz obiady. Za 15 zł można zjeść kotlet schabowy z frytami, kotlet mielony z kluskami, pieczeń. Pomyślcie jaka to radość po dniu nad wodą udawać się (płynąć także) na przepyszny obiad. Wakacje do zapamiętania na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts