akak69 25.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam forumowiczów,Czy możecie polecić miejsce w Warszawie lub okolicach z bogatym wyborem glazury i terakoty. Ogladałem juz w Glazomacie, w Valdim i w kilku pawilonach na Bartykiej. Wiem że w Miłosnej jest duża ekspozycja, ale nie moge znaleźć do nich namiaru.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 25.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Matko, ludzie to już przesadzają.Może przyjechać z próbkami do ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 25.07.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Cypku jesteś nieuprzejmy... Wstydź się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akak69 25.07.2005 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Lepiej nie przyjeżdżaj - nie będziesz u mnie mile widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 25.07.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Wylotówka na Kraków - Sękocin - parę sklepówJagiellońska - niskie numery / od Marcinkowskiego - conajmniej parę sklepów obok siebieKłobucka - sklepy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts