Nusia 25.07.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Oddam humus ok.150 ton. Lokalizacja Chotomów. Nusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newmariola 25.07.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Jestem zainteresowana. Prośba o szczególy.Pozdr,Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 26.07.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Nusia, mam budowę na Białołęce. Jeśli jest to humus bez gruzu i w miarę bez gliny biorę wszystko. Rozumiem, że transport muszę załatwić sama. Wysyłam na priva mój numer telefonu.Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 26.07.2005 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Jest to złocisty piasek, bez gruzu, ale z żadkimi śladami gliny. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na priv. Jeśli chodzi o transport to oczywiście trzeba go załatwić we własnym zakresie. nusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.07.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Z moich wiadomości z budowy jest to piasek , a nie humus .Humus jest to warstwa urodzajna ziemi , kórą zbierałem jak stawiałem fundamenty . Taki piasek sypałem na uzupełnienie ,a może się mylę .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts