andzia28 25.07.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Mam jutro urodziny... Czy ktoś, jak ja przez cały dzień urodzin tonie we łzach? Najpodlejszy dzień w roku. Pojutrze będzie już lepiej. A żeby było śmiesznie, jestem jeszcze hm... młoda. To nie kokieteria!Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 25.07.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Drobny prezencikSomebody like you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 25.07.2005 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Dzięki Redwald. Takie prezenciki mogę dostawać 365 dni w roku! I humor jakby troszkę się poprawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.07.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 andzia odpuść sobie kroyenie cebuli. Życie jest piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 andzia odpuść sobie kroyenie cebuli. Życie jest piekne. I nigdy nie jest tak źle by nie mogło być gorzej Ja ryczałam na urodziny przez 12 lat - bo urodziłam się 1 września A tymczasem dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 26.07.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Przepraszam za grubianizm, ale nie łapię: jaki może byc powód ryczenia w urodziny? Dzień, jak co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Przepraszam za grubianizm, ale nie łapię: jaki może byc powód ryczenia w urodziny? Dzień, jak co dzień. jak to jaki ..licznik bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 27.07.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Wczoraj miałam urodziny. Jakoś przestałam je zauważać,... bo w tym dniu mam także imieniny. I one są górą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 27.07.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Też się boję przemijania i tego co czas kobiecie zabiera...Może nawet przesadnie się boję. Mąż mnie za to krytykuje.Pocieszę Cię że ja ten lęk odczuwam nie tylko w dniu urodzin ale każdego dnia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Eee tam! Każda dekadka naszego życia ma swój odrębny urok. Mnie się na przykład ta trzecia baaaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.07.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Czasami dogania mnie lęk, że nie zdążę wszystkiego zrobić, że tyle czasu zmarnowałam, że niczego nie dokonałam................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 31.07.2005 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Wiedziałam,że kobiety bardziej mnie zrozumieją... Dzięki za słowa otuchy, cieszę się, że ktoś ma podobne odczucia. Anna99, ja też imieniny i urodziny obchodzę w jednym dniu 26 lipca. Możemy sobie przybić piątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Czasami dogania mnie lęk, że nie zdążę wszystkiego zrobić, że tyle czasu zmarnowałam, że niczego nie dokonałam................. Majko , masz ponad 7000 wpisow na Forum , to jak mozesz mowic , ze niczego nie dokonalas jesli o mnie chodzi to sie ciesze , ze dozywam kolejnych urodzin i kazde sa jak 18- te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 01.08.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 rety taka młoda i tak beksa a co będzie jak Cie w życiu coś powazniejszego dopadnie od urodzin Zaplanuj sobie jakąs wyjątkową przyjemność (coś czego np. nie udało Ci się zrobić ostatnio z braku czasu albo ze zwykłego codziennego zaganiania), zaplanuj bardzo dokładnie godzina miejsce itd... Pomyśl wcześniej tak w chwili spokojnej co miłego Cię przez ostatni rok spotkało, jakich ludzi poznałaś jakie miejsca odwiedziłaś, czego się nauczyłas możesz sobie to spisać i powinnaś siedzieć tak długo nad tym dopóki nie znajdziesz co najmniej 3 punktów. Jak potem stwierdzisz ze 3 punkty to za mało to podziękuj losowi ze masz kolejny rok na odkrywanie pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 27.07.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 I zobaczcie jak ten czas leci. U Was też tak szybko? Kiedyś jak byłam mała to naprawdę myślałam,że po 2000roku będę latać na wczasy na Marsa, a przy większej kasie nawet na Saturna.Ten XXI wiek był tak odległy.Już jest 2007rok i kolejne urodziny i kolejna załamka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.07.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Do pewnego wieku człowiek się martwi, ale od pewnego się cieszy że dożył kolejnych urodzin. Jeszcze tylko ok. 30 lat i też się będziesz cieszyć z każdych urodzin. A tak nawiasem to czas mi leci nie dniami lecz tygodniami. To wszystko przez tą zwariowaną gonitwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Eeeeeeeeeeeeee. Kiedy młody człowiek kończy dwa lata to przybyło mu aż 100% od poprzednich urodzin. Kiedy dojrzały człowiek kończy 51 lat od poprzednich urodzin przybyło mu tylko 2%. Kiedy starzec kończy 101 lat to ten ostatni rok i kilkanaście poprzednich wygrał na loterii. Prawie nikt tak długo nie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Człowiek ma tyle lat na ile się czuje Mimo że mam trochę więcej lat niż Ty , przekroczyłam magiczną 40-stkę już jakiś czas temu i naprawdę nie spędza mi to snu z powiek Jak w środku będziesz młoda to żadna liczba nie jest w stanie zepsuć Ci radości zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Człowiek ma tyle lat na ile się czuje Mimo że mam trochę więcej lat niż Ty , przekroczyłam magiczną 40-stkę już jakiś czas temu i naprawdę nie spędza mi to snu z powiek Jak w środku będziesz młoda to żadna liczba nie jest w stanie zepsuć Ci radości zycia sluchaj maxi ja np. co roku czuje sie mlodsza chyba dziecinnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Człowiek ma tyle lat na ile się czuje Mimo że mam trochę więcej lat niż Ty , przekroczyłam magiczną 40-stkę już jakiś czas temu i naprawdę nie spędza mi to snu z powiek Jak w środku będziesz młoda to żadna liczba nie jest w stanie zepsuć Ci radości zycia sluchaj maxi ja np. co roku czuje sie mlodsza chyba dziecinnieje To ile w tym roku skończyłaś ? Jak 18-ście to wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts