frosch 28.07.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Człowiek ma tyle lat na ile się czuje Mimo że mam trochę więcej lat niż Ty , przekroczyłam magiczną 40-stkę już jakiś czas temu i naprawdę nie spędza mi to snu z powiek Jak w środku będziesz młoda to żadna liczba nie jest w stanie zepsuć Ci radości zycia sluchaj maxi ja np. co roku czuje sie mlodsza chyba dziecinnieje To ile w tym roku skończyłaś ? Jak 18-ście to wszystko gra zatem wszystko gra i buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.07.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 [zatem wszystko gra i buczy Raczej gra i trąbi ...zespół Kombi To tak adekwatniej do naszego młodzieńczego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 [zatem wszystko gra i buczy Raczej gra i trąbi ...zespół Kombi To tak adekwatniej do naszego młodzieńczego wieku lubie sie przy tobie starzec andzia28 ciesz sie zyciem w kazdym wieku moze byc fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 [lubie sie przy tobie starzec Jesooo , cicho , co ludzie powiedzą Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 28.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Żyjemy w takich czasach, że liczy się tylko młodośc: reklamy, programy w tv, moda. Wszędzie atakują nas młode często bez kobiecych kształtów wieszaki (czyt: chude nastolatki), które reklamują kremy przeciwzmarszczkowe, ujędrniające, farby do włosów itp. A właśnie tych kilka zmarszczek i kobiece kształty świadczą o tym, że z każdym rokiem jesteśmy dojrzalsze, bardziej doświadczone, bardziej odpowiedzialne, mamy cel w życiu. Te zmarszczki są wizytówką naszego życia. Poza tym im prędzej człowiek się pogodzi z tym, że wszystko przemija, tym lepiej dla jego zdrowia psychicznego. A zawsze będziemy wspominać z sentymentem to, co robiliśmy w wieku lat 20. I jakby się nad tym zastanowić, to tęsknimy często nie do tamtych zdarzeń, ale do tego, że byliśmy piękni i młodzi.A mamy tyle lat, na ile się czujemy - i wtedy na tyle wyglądamy.Mama mojej znajomej robi z siebie starowinkę. Ubiera się jak babunia, chodzi jak babunia, czesze się jak babunia, a ma 59 lat. Białe włosy, koczek, spódnica do ziemi, siateczka z materiału, zero makijażu, w chłodne dni chusta na ramionach (taka dziergana). Brakuje tylko bujanego fotela. Załamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Wybacz, młoda damo, ale trochę bez sensu to Twoje zmartwienie. Czy nie masz ważniejszych rzeczy na głowie niż patrzenie w kalendarz i liczenie tego co minęło? Ja, będąc w trakcie piątego krzyżyka, zawsze myślę o tym, że tyle mam jeszcze do zrobienia w życiu i że nie mogę nawalić. Buduję, wychowuję synów, muszę ich wykształcić i dać im jakiś start w życiu po skończeniu studiów. Masz dzieci? Jeśli nie, dużo przed Tobą roboty... Lepiej pomyśl o tym, jak zostawić po sobie lepszy świat. Wylewanie łez z powodu kolejnych urodzin nie jest...hm... dobrym pomysłem. Zastanów się raczej, czy już odpowiednio dużo dla siebie i świata zrobiłaś, a jeśli to, co przypomnisz sobie, to niewiele - to znaczy, że jesteś jeszcze bardzo młoda i dużo pracy przed Tobą. Dopiero, kiedy uprzytomnisz to sobie, możesz zacząć się martwić - z powodu zbyt młodego wieku na odpoczywanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ja tez jestem lipcowa jubilatka i solenizantka i oba swieta spedzam na urlopie...... jest ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 30.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Wszystkiego najlepszego andzia28 . Urodziny to naprawdę nie jest powód do płaczu Zwłaszcza od 30 sa coraz fajniejsze dzieci starsze, domy coraz lepsze i więcej możliwości. Wybacz, młoda damo, ale trochę bez sensu to Twoje zmartwienie. Czy nie masz ważniejszych rzeczy na głowie niż patrzenie w kalendarz i liczenie tego co minęło? Przyłączam się do tego tekstu sa ważniejsze rzeczy niż wylewanie łez z powodu 28 urodzin głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 30.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja tam lubię swoje lipcowe urodziny. Lew to lew i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 30.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja tez źle znosze dzień urodzin.I to wcale nie z powodu przemijającego czasu...ja widzę tego - o dziwo- same dobre strony...życie jest pełne niespodzianek i przyjemności - jestem ich bardzo ciekawa...ale jest to dzień bardzo osobisty...tak naprawdę to chcę wtedy być tylko sama ze sobą...aby zatrzymać się na chwilkę - zajrzeć wzgłąb siebie - powspominać - zrobić małe podsumowanie - i spojrzec w przyszłość - zrobić plany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 30.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A ja w dniu urodzin nie lubię życzeń od niektórych - bo są to odwalone formułki, telefon wykonany z obowiązku. Lepiej by było gdyby ten ktoś nie dzwonił. A zważywszy na różne stosunki rodzinne należy zaprosić gości na kawkę i ciasto. Bo wypada. A jak nie zapraszam to po latach słyszę "Bo nie zaproponowałaś, żebyśmy wpadli na kawkę". No i NIEAKCEPTUJę życzeń w spostaci sms. To dopiero odwalenie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 30.07.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Bardzo dziękuję za życzenia i słowa pocieszenia.To co piszecie jest naprawdę bardzo mądre... i tego właśmie mi trzeba było, żeby się"otrząsnąć". KiZ masz całkowitą rację, lew jest git Luilin-skończyłam 31lat, a ta andzia 28 to tylko przykrywka,którą bądę ciągnąć chyba aż do siedemdziesiątki No Co? W Końcu Piszecie, że Człowiek Ma Tyle Lat Na Ile Się Czuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 31.07.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 to może stąd to twoje słabsze samopoczucie. pamiętam swoje 30 ste urodziny - było super...31 - płakałam cały dzień i od tamtej pory kolejne i kolejne itd ... - coraz młodziej się czuję i chyba lepiej wyglądam a koleżanki mówią, że po 40 jest jeszcze fajniej i tej wersji będziemy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 31.07.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 po 40 jest jeszcze fajniej i tej wersji będziemy się trzymać po 40. to się już dziecinnieje... wiem coś o tym... ale może dlatego jest wtedy "fajniej"...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 01.08.2007 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 To w sumie dobrze, wolę dziecinnieć niż grzybieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts