oli_oli 03.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Tutaj http://www.kago.de/kaminofen-berlin.htmljest to o czym mówiłem.Przejrzyj stronke jest tam kilka rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.08.2005 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ostatecznie stanęło na bruku klinkierowym osadzonym równo z poziomem desek. Już jest ułozony, ale niestety nie umiem wklejać zdjęć Moim zdaniem wyglada ładnie. Dzięki za inspirację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 13.08.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Widziałam tego rodzaju rozwiązania. Drewniana podłoga, na niej szklana tafla a na niej "koza". Niestety nie znalazłam informacji jakiego rodzaju jest to szkło i gdzie takie można zamówić. Czy ktoś może pomóc? Wiem, że forumowicze stosowali takie rozwiązania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 13.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Może zadam glupie pytanie ale co to jest "koza" na szkle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 13.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Może zadam glupie pytanie ale co to jest "koza" na szkle? Niektórzy wyciagają takie cuś z nochala i rozmazują na szkle. Stąd koza na szkle. A tak na powaznie to podjedź/przedzwoń do jakiegokolwiek szklarza i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakgk 13.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 mia koza to jest metalowy piecyk do ogrzewania, cos w rodzaju niezabudowanego kominka a "koza na szkle" to po prostu piecyk stojacy na szklanej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.08.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Mam kozę na szkle http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/87875/857/5141.jpg Reszta poszła na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Mozesz zerknac do cennika firmy Godin, jest tu na stronie http://mirolesfoyers.pl/cennik/kominki_cennik.php Kliknij na pozycje Piece wolnostojace Godin, otworzy Ci sie plik z cenami, na koncu ktorego znajdziesz pozycje z akcesoriami, ceny od 1300 wzwyz, zaleznie od rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Prostuję : za szybę jak wyżej widać płaciłam 180 ( słownie sto osiemdziesiąt ) polskich złotych. Hartowana żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Prostuję : za szybę jak wyżej widać płaciłam 180 ( słownie sto osiemdziesiąt ) polskich złotych. Hartowana żeby nie było. Pewnie logo Godin nie miala A tak na serio, to chyba w takim razie mi sie pojecia pomylily. W cenniku: cokół szklany 77 x 122 grubość 0,8 cm 1.340,00, ale cos mi sie wydaje, że cokół to co innego. Mea culpa Ziaba, a Twoja koza mogla byc przyczepiona od gory? czy tylko od tylca? Bo mi sie petit Godiny bardzo podobaja, ale potrzebuje takiego od gory... A te co mi sie podobaja, maja od tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.08.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Aś wybredna Nie można do góry w sensie dosłownym, bo to piece ładowane od góry. A pod pierwszą klapką jest druga, żeliwna i na tej klapce jak prądu zbraknie można i wodę w czajniku zagotować i gulasz tyż Też kooooooocham Godina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 27.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 100 t temu pisane ale mam pytanie pod kominek warto zrobić wylewkę bez styro bo duży cieżar a jak jest z kozami 150-180 kg można sobie ocieplić podłogę i kozę postawić gdzie się podoba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Jeśli dechy równe - szkło.PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 28.09.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 100 t temu pisane ale mam pytanie pod kominek warto zrobić wylewkę bez styro bo duży cieżar a jak jest z kozami 150-180 kg można sobie ocieplić podłogę i kozę postawić gdzie się podoba??? U mnie wylewka na styro, a piec ponad 200kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 21.12.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Bardzo stary wątek, ale postanowiłam go odkopać Mam kupioną kozę Jotula f3td i muszę ją na czymś usadowić. Nie chcę wycinac paneli w miejscu w którym ma stanąć, na pojedyńczą płytę kamienną mnie nie stać (wycena ok. 1000zł) dlatego postanowiłam kupić kafle granitowe bądź marmurowe. Wymysliłam, że przykleję je do płyty ułożonej na panelach...ciekawe czy zda to egzamin?? Moze powklejacie zdjęcia swoich kóz i tego na czym stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts