a-kra 25.07.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 zastanawiam sie ciagle jeszcze nad kolorem.....nieb czy beż, ale jeszcze doszlo myslenie o listwie dekoracyjnej.W bezu ma ona wysokosc ok. 10 cm i nie wiem jak wysoko ją dawac i czyw ogole nie rezygnowac z niej i dac tylko kilka zwyklych plytek z dekorem....dajecie zawsze listwę dekoracyjną i czy ona nie pomniejszy lazienki?a lazienka ma tylko 4 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 25.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Poziome paski poszerzają optycznie. Tak więc wg mnie dawać.Mnie to niedługo czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 26.07.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Ja mam maleńki WC (coś koło 2m2). Dałam szeroką listwę dekoracyjną po 3 rzędach dolnych kafli. Norka stała się optycznie całkiem sporym pomieszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.07.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ja to też mam maleńką, wąską i dłuższą i mam zamiar brodzik w prysznicu zrobić z płytek tych co na podłodze tak aby podłoga wyglądała jak jedność, długgaaa, szyba w prysznicu będzie przezroczysta, tak że wydłuży się łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 26.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 dawac, dawac. sam tak zrobilem u siebie, tyle ze to nie byla listwa, a pasek z mozaiki, i nie dookola calej lazienki, tylko na dwoch scianach, na ktorych sa plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts