lafcadio 26.07.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Może ktoś doradzi...Wyliczyłem powierzchnię obudowy wanny i teraz mam kupić na to mozaikę z tego co się orientuję warto kupić ok 15% więcej glazury czy terakoty na ewentualne odpady i tu moje pytania: Czy w przypadku mozaiki na obudowę wanny też należy kupić więcej? - bo wydaje się że odpadów nie powinno być (mozaiki się chyba nie tnie?) I druga rzecz to czy zapas 15% glazury i terakoty na ściany i podłogi wystarczy w odniesieniu do wyliczonej powierzchni ścian i posadzek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 26.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Myślę, że zawsze możesz dokupić mozaiki - u mnie zostało po jednej płytce 30x30 z obu używanych kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts