Frankai 17.01.2002 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2002 Do Redakcji Może warto utworzyć Forum Kontakty. Tam zgrupowałaby się wymiana informacji o cenach i upustach w poszczególnych rejonach, wykonawcach, wspólnym inwestowaniu (zakupy hurtowe są tańsze), itp. Bardzo by się to przydało. Boję się tylko, że Redakcja nie zezwoli ze względu na p.3 Regulaminu (a może bez cen? Może ceny można, ale reklamy w sensie stricte już nie?). Jeżeli nie to choć w celu nawiązania kontaktu bezpośredniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.01.2002 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2002 Pomysł ciekawy, rozważaliśmy go - zobaczymy...ATP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2002 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 To ja moge pierwsza??Chcialam spytac o dobre kontakty-zakup betonu komorkowego i innych materialow pod w-wa. chetnie strona zachodnia.a tazke o namiary na ekipe murarska-oczywiscie nie z warszawy, bo to w glowie ma poprzewracane, tylko z polski. w rewanzu moge dac namiary na swietnego kafelkarza (rowno, solidnie i inteligentnie )i stolarza(schody, tralki)spod wroclawia.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.01.2002 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 Opal - to zdecyduj się Wrocław czy Warszawa (W-Wa to Warszawa).Poza tym zrób nowy wątek w tym Forum w stylu "Wrocław - gdzie kupić beton komórkowy"; "Wrocław - ekipa do budowy domu potrzebna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2002 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2002 wszystko sie zgadza. ja jestem z w-wy i takich potrzebuje kontaktow. ale ten fachowiec to znajomy spod wrocka. pozdr i sorry za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec 25.01.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2002 "Grupo Wrocławska" - podajcie proszę parę adresów gdzie we Wrocławiu można kupić wkłady kominkowe? Muszę się tam wybrać, ale nie chciałbym czynić tego metodą Macajewa. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 21.02.2002 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Znam i mogę polecić sprawdzoną i chyba niezbyt drogą ekipę budowlaną. Dotyczy Warszawy i okolic. [email protected] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: trol dnia 2002-02-21 22:55 ] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: trol dnia 2002-02-21 22:56 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 03.03.2002 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2002 Wkłady kominkowe Ul. Gen J. Hallera 3 wejście od podwórza. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 03.03.2002 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2002 Jak macie dobrego kafelkarza spod Wrocka to dajcie namiary. Oczywiście za jego zgodą. Ustawa o ochronie danych osobowych w końcu "działa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec 03.03.2002 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2002 On 2002-03-03 23:34, Piotr wrote: Wkłady kominkowe Ul. Gen J. Hallera 3 wejście od podwórza. Pozdrawiam Piotr Dzięki wielkie, hmmm - minął miesiąc i ten, który chciałem kupić już zamontowałem i grzeje w salonie i nie tylko. Pełny odjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 07.03.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 A jaki to jest wkład, który tak wspaniale grzeje? Mam niedługo kupować wkład i zastanawiam się które firmy wchodzą w grę? Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.03.2002 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Alicjanko - użyj "Szukaj" podając Jotul, to sobie poczytasz o tym i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 07.03.2002 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Jotul przeszukałam. Niestety w moim przypadku musiałabym jeszcze poszukać Jotul+sponsor . Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.03.2002 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Alicjanko - life is brutal: nie kupisz nowego mercedesa w cenie malucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.03.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Kupisz tylko nim nie pojedziesz Sprawdz jeszcze Koperfarm, Cominess les foyers, Fondi, Spartherm itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 07.03.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 A co powiecie na podwarszawski Kornak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maria 08.07.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2002 On 2002-03-07 10:27, Alicjanka wrote: A jaki to jest wkład, który tak wspaniale grzeje? Mam niedługo kupować wkład i zastanawiam się które firmy wchodzą w grę? Alicjanka Musisz wpisac adres strony http://www.jotul.pl dowiesz sie wszystkiego . Podobno najlepsze wklady kominkowe do ogrzewania domu bez dodatkowego dogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.07.2002 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2002 On 2002-01-17 14:26, Frankai wrote: Do Redakcji Może warto utworzyć Forum Kontakty. Tam zgrupowałaby się wymiana informacji o cenach i upustach w poszczególnych rejonach, wykonawcach, wspólnym inwestowaniu (zakupy hurtowe są tańsze), itp. hmm, dobre, dobre... jakoś ten wątek przeoczyłam - ale widzę, że nic się w związku z nim nie ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.07.2002 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 Yemiołko serdeńko - toż to Klub i nasze w nim Grupy są tym miejscem. To że prowadzimy w nich luźne rozmowy nie oznacza, że nie możemy sobie wymieniać tych konkretnych informacyjek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 09.07.2002 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 no fakt, fakt, ale ciężko się będzie przestawić w Klubie na niegadanie pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts